Peller Mariann hihetetlenül lefogyott – fotó

Elképesztő átalakuláson ment keresztül a műsorvezető, aki tíz hónap alatt tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. A műsorvezető régóta várta, hogy életében elérkezzen a pont, amikor megérik a nagy változásra, korábban hiába mozgott vagy diétázott rendszeresen, a látványos eredményhez hiányzott valami.

Egy önismereti utazáson azonban szembesült vele, hogy előző életében izmos, kigyúrt férfi volt, ez adta meg a végső lökést ahhoz, hogy lefogyjon. Mariann mára méltán büszke karcsú derekára és kockás hasára, amiről a napokban fotót is posztolt közösségi oldalán.

View this post on Instagram

A szöveg felhasználása tilos! Végül jön az átalakulásom (fogyásom: -10kg, 10hónap alatt) lelki oldala. Miért van az, hogy az ember mindig tudja, hogy épp nincs a legjobb állapotban, hogy van rajta felesleg, és hogy csinálni kéne valamit, de mégsem sikerül? Vagy ha szerelem, szakítás és egyéb szörnyű bánat - tehát érzelmi atomrobbanás hatására fogyunk is le, az sem tud igazán tartós lenni. De miért? Mert egyszerűen még nem érett meg rá az ember. Nem tart ott lélekben. Legalábbis nálam, azt hiszem erről volt szó. Hiába fogyóztam újra és újra, vagy mozogtam korábban is heti rendszerességgel, valami, az utolsó csepp, mindig hiányzott. Harminchat év, ennyi kellett, hogy beérjek végre. Sok minden hozzájárult a végső sikerhez. Például egy fontos találkozás, ami még komolyabban elmélyítette az önismereti utamat. De az egyik legmeghatározóbb fordulópont épp tavaly májusban volt, amikor teljesen más témában (a nőiség és anyaság megélése) elmentem egy előző életes utaztatásra. A módszerben az a csodálatos, hogy kicsit sem kell hinni benne, úgy is fel lehet fogni, hogy az elménk generál számunkra olyan képeket, érzeteket és érzelmeket, amelyek mindennél valóságosabbnak tűnnek, és amelyek akár szimbolikus jelentőséggel is bírhatnak. Megdöbbenésemre, ez alkalommal nem egy előző női élet képeit láttam, hanem ahogy lenéztem először a lábaimra, majd végig a testemen, érezni kezdtem a kidolgozott, szálkás izmok erejét, ruganyosságát. Egy harcos férfi testét láttam, éreztem, és hirtelen megértettem mindent: csodálatos élmény volt ebben a tökéletes testben létezni. Uraltam minden mozdulatomat, tele voltam önbizalommal, ezt a testet hiányoltam egész, jelenlegi életemben. El kellett telnie pár hónapnak, de a rátudatosodás megtörtént, és olyan volt, mintha egy kulcsot kaptam volna végre a saját testem feletti uralomhoz. Valahogy ennek az előző életbeli harcosnak, aki minden áldott nap tett azért, hogy tökéletesítse a testét, hiszen test-test elleni küzdelemben vett részt, megmaradt bennem az akaratereje és a kőkemény kitartása. Ott volt, eldugva, lelkem egyik régi, apró fiókjában, csak nem tudtam, hol keressem. Hát, most megtaláltam. Ez a kitartás kellett- folytatás kommentben!

A post shared by Peller Mariann (@mariannpeller) on

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors