Nem tetszett, amit a fotókon viszont látott, nyolc kilót dobott le Keleti Andrea

Hihetetlen, de Keleti Andrea túl van az 51. születésnapján. A táncművész tavasszal nemcsak az elmúlt időszakban felszaladt kilóktól szabadult meg, de legalább 10 évet fiatalodott is.
Hihetetlen, de Keleti Andrea túl van az 51. születésnapján. A táncművész tavasszal nemcsak az elmúlt időszakban felszaladt kilóktól szabadult meg, de legalább 10 évet fiatalodott is.

Keleti Andrea igazi gyűjtögető típus, szinte sosem dob ki egy ruhát sem, inkább megvárja, hogy újra divatba jöjjenek. Az utóbbi években azonban nemcsak a divat változott meg, de Andrea alakja is.

– Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvételeket finoman szólva sem tetszettek, szépen felkúsztak rám a plusz kilók: az arcomra, a karomra, a hasamra. Arányosan mindenhová. Azt gondoltam, hogy ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot. Fogyásból már doktorálhatnék, annyi mindent kipróbáltam, ezért alaposan tanulmányoztam a leírtakat. Van benne egy szuperrost, ami nemcsak a teltségérzetről gondoskodik, azaz kevesebb ételtől is jól lehet lakni, de ki is pucolja a beleket. A kedvencem egy grönlandi moszat, amit én otthon csak zsírmágnesnek hívok. Egy, a palesztin népgyógyászat által használt örökzöld növényt pedig a modern kutatások is az egyik leghatékonyabb súlycsökkentő alapanyagnak tartanak – magyarázta a módszer lényegét a táncművész.

Keleti összesen nyolc kilót, azaz két ruhaméretet fogyott. Boldog, hogy egyenletesen ment le a felesleg, ugyanakkor a dekoltázsa nem változott.

– Olyan ruhák jönnek rám, amiket három éve a szekrény aljára süllyesztettem, a férjem pedig folyton bókokkal halmoz el. Eddig is bikiniben strandoltam, de most majd végre jól is mutat rajtam! – mesélte nevetve a táncművész, aki az 51. születésnapjára elérte a célját, s ez egészséges büszkeséggel tölti el.