Muri Enikő kész az anyaságra

A színésznő az eltávolított petefészekcisztája után mára már felkészült az anyaságra, és már most tudja, hogy gyermeké- ért bármire képes lenne.
A színésznő az eltávolított petefészekcisztája után mára már felkészült az anyaságra, és már most tudja, hogy gyermeké- ért bármire képes lenne.

Elképesztő utat járt be az utóbbi évben Muri Enikő. Az énekes-színésznő nem csak a jövőre 25 éves Sugarloaf énekesnőjeként bizonyíthat, hanem számtalan sikerdarab főszereplőjeként is. A színfalak mögött azonban komoly emberi dráma zajlott, ugyanis tavasszal egy öt centiméteres cisztát távolítottak el Enikő petefészkéből, amit egy újabb beavatkozás követett.

Több sikerdarabban is játszik Enikő, miközben a színfalak mögött komoly dráma zajlott © Csányi Kriszta

– Lelkileg is elképesztően megviselt a betegségem. Féltem, hogy nem lehetek anya, ha itt az ideje. A sors furcsa fintora, hogy az utóbbi évben két anyaszerep is megtalált és mindkettőt Kerényi Miklós Gábornak köszönhetem: a Rómeó és Júliában Capuletné, a decemberben bemutatásra kerülő Gyilkos balladában pedig egy, a gyermekéért a végsőkig elmenő, Sara nevű anyát alakítok – mesélte Enikő az Átriumban debütáló előadásról.

– Félévente járok kontrollra és megnyugtatott az orvosom, hogy a valóságban is lehetek Sara, vagyis ha itt az ideje, nincs akadálya annak, hogy teherbe essek. Szerencsére a cisztában nem volt rákos sejt, és továbbra sincs ennek jele – mesélte Enikő, akit szakmailag elképesztő kihívás elé állít Kero.

Lelkileg is megviselte az énekesnőt a betegsége © Czerkl Gábor

– Negyvenegy dal van az előadásban, folyamatosan éneklünk, próza nélkül. Egy átlagos zenés előadáshoz ennek a dalmennyiségnek csak a töredékét kell megtanulnunk. Keróval mindig jó együtt dolgozni, sokat tanulok tőle, nem győzök neki hálásnak lenni, hogy újra bizalmat szavazott nekem, segít megugrani ezt az elképesztő színészi feladatot. A legvadabb ösztöneimet is fontos előhozni az előadásra, például mint minden anya, én is és Sara karaktere is szó nélkül bármit megtenne a gyermekéért – mesélte Enikő.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors