Mellet villantott Conchita Wurst - fotóval

A csupasz felsőtesttel, szakállal, tökéletes sminkben, hullámos loknikkal és műkörmökkel pózoló Conchita nemcsak szemből, hanem hátulról is megmutatta magát.
A csupasz felsőtesttel, szakállal, tökéletes sminkben, hullámos loknikkal és műkörmökkel pózoló Conchita nemcsak szemből, hanem hátulról is megmutatta magát.

Szokatlan júliusi címlappal állt elő a német Rolling Stone magazin. A zenei kiadvány minden hónapban világhírű zenészekkel indítja az első oldalt, ám ritkán vetkőznek náluk a sztárok.

A világ vezető zenei magazinja kivételesen most ezt is megengedte magának, az Euróvíziós Dalfesztivál tavalyi győztesét, a 26 éves Conchita Wurstot szabadítva meg ruháitól.

A Thomas Neuwirth néven született énekest szakállas nőként ismerte meg a világ, és küllemének megítélése győzelme után sem lett egységes. De nem is könnyű eligazodni azon a szakállas nőn, aki gyakran ironikusan nyilatkozik magáról.

– Tom egy meleg férfi, Conchita viszont egy heteroszexuális nő – vallja az énekes, aki azért a címlapon nem dobott le mindent: férfias mellkasán a bimbóját szemérmesen eltakarta egy-egy darab fekete ragasztószalaggal, nadrág helyett pedig magas derekú szoknyát húzott.

A csupasz felsőtesttel, szakállal, tökéletes sminkben, hullámos loknikkal és műkörmökkel pózoló Conchita nemcsak szemből, hanem hátulról is megmutatta magát, így az édesanyjáról, Helgáról készült tetovált portrét is felfedte.

A legbefolyásosabb könnyűzenei magazinja egyébként Conchitát Európa legnagyobb hatású popsztárjának nvezi. Nem elsősorban zenei érdemei, hanem az üzenete miatt: “Sokan vagyunk, egy közösség vagyunk, megállíthatatlanok vagyunk”.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors