Marsi Anikó kivizsgáltatta Palikot

Palik László számára egyszerre munka és szórakozás a Fuss, család, fuss! sportreality forgatása. A sportos vetélkedés közben ugyanis együtt lehet a fiaival, és kedvére hódolhat szenvedélyének, a futásnak is.
Palik László számára egyszerre munka és szórakozás a Fuss, család, fuss! sportreality forgatása. A sportos vetélkedés közben ugyanis együtt lehet a fiaival, és kedvére hódolhat szenvedélyének, a futásnak is.

A közös sportolás minden családot összekovácsol – vallja Palik László, aki többek között ezért szereti a Fuss, család, fuss! című műsort.

– Nincs annál erősebb összetartó erő, mint ha a családtagok taktikusan leosztják egymás kö­zött a feladatokat, hogy hatékonyan küzdhessenek le egy-egy akadályt – nyilatkozta a Borsnak Palik László, a TV2 új sportrealityjének műsorvezetője.

© Csányi Kriszta

Már épülnek az eltérő erősségű pályák, amelyeken a családoknak bizonyítaniuk kell, hogy olajozottan képesek működni egy-egy feladat végrehajtása során. Már az első nap fordulópont lesz az életükben, ugyanis a győztes csapat beköltözhet abba a luxuslakókocsiba, amelyben Angelina Jolie és Bruce Willis is eltöltött néhány hetet, amikor Magyarországon forgatott. A vesztes családok pedig egy katonasátorban éj­sza­káz­nak együtt... Ez a felállás persze változhat, akik ké­sőbb jól teljesítenek, átvehetik a régi lakók helyét, kiélvezve a luxusjárgány nyújtotta kényelmet.

Nem telik el nap, hogy a műsorvezető ne sportolna. Erről a szokásáról a forgatáson sem mond le © Csányi Kriszta

Palik László – a sport örök szerelmeseként – izgatottan várja a kiválasztott családokat. A fiai is kilátogatnak a helyszínre, ahol a forgatási szünetekben együtt le­hetnek a versenynek otthont adó százhektáros birtokon. A hajdani sportriporter egyébként a forgatások alatt sem hagyja abba a test­edzést.

– Az elmúlt három évben egy kísérletnek vetettem alá magam. Nem telhet el úgy huszonnégy óra, hogy ne eddzek – magyarázza a műsorvezető.

– Ha Dominikára utazom, ak­kor a reptéren, ha autózás közben, akkor megállok, és futok egyet. A szervezetem pedig remekül bírja a terhelést, sőt annyira hozzászokott, hogy már élni sem tudnék nélküle. Ennek ellenére a sportsérülések őt sem kímélik, és a legutóbbinak köszönhetően kiderült, milyen egészségi állapotban van.

– A feleségem (Marsi Anikó – a szerk.) elvitt egy kivizsgálásra, amikor sportsérülést szenvedtem, és ki­derült, hogy a mindennapos sportnak kö­szönhetően, ki­váló egészségnek ör­vendek. Bár vannak rossz szokásaim, amiktől, ha szükségét érzem, megválok, de ezt is szép csendben te­szem majd – árulta el a Borsnak Palik László.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors