Liptai Claudia belefogyott a gyászba

Magányosan vásárolt és mosatott autót a hétvégén Liptai Claudia. A megtört színésznőről készült fotókon látszik, sokat fogyott az utóbbi hetekben.
Magányosan vásárolt és mosatott autót a hétvégén Liptai Claudia. A megtört színésznőről készült fotókon látszik, sokat fogyott az utóbbi hetekben.
VÁSÁRLÁS - A gyász hetei után Liptai Claudia igyekszik visszatérni a hétköznapokhoz. A múlt hét elején elkezdett forgatni a Jóban Rosszban stábjával, és már barátnője támogató jelenléte nélkül is kimozdult otthonról. Claudia a május 1-jei ünnepet megelőző napokat a lakásába zárkózva töltötte, anyák napján azonban bevásárolni indult. A Bors fotósának sikerült megörökítenie egy óbudai bevásárlóközpontban.

A képeken látszik, hogy míg Claudia pár hónapja még a boldogságtól adott le néhány kilót, a gyásztól még soványabb lett. A fekete nadrág és a sötét felső, amely korábban a domborulatait emelte ki, ezúttal a súlyvesztést hangsúlyozta: a színésznő karja és combja is elvékonyodott. Első útja a pláza kézi mosójához vezetett.

– Visszafogott volt, látszott rajta, hogy nagyon óvatos – mesélte egy szemtanú.
– Mindenki nagyon kedves, tapintatos volt vele. Az emberek észrevették, de senki nem kérdezősködött, nem „mászott rá” – magyarázta a szemtanú.

A színésznő az élelmiszerboltban napszemüveg mögé bújva, némán vásárolt, majd visszatért a kocsijához, amely tisztára mosva várta. Fizetett, és autóba pattant. A vásárlók szerint rengeteget fogyott.

– Mi is észrevettük – meséli egy fiatal pár hölgy tagja.
– Kettővel előttünk állt a pénztárnál. A kasszában ülő nő nagyon kedves volt vele, rámosolygott, Claudia pedig viszonozta. Szerintem jót tesz neki, hogy kimozdult otthonról, legalább látja, hogy az emberek együtt éreznek vele – mondta el a lány.
Földvári Zsófi