Korda Györgyöt nem engedik haza a kórházból

Az eredeti tervek szerint hétfőn kiengedték volna Korda Györgyöt a kórházból, de az énekes nem mehetett haza.
Az eredeti tervek szerint hétfőn kiengedték volna Korda Györgyöt a kórházból, de az énekes nem mehetett haza.

Továbbra sem tudni, hogy milyen betegség támadta meg Korda Györgyöt, az azonban biztos, hogy immár több mint két hete fekszik kórházban.

Az énekeslegenda az intenzív osztályt is megjárta – legalábbis egy olvasónk azt látta, Kordát a szigorúan őrzött osztályról tolták a lift felé. Felesége, Balázs Klári szerint nincs nagy baj, Gyuri bácsi csak kontrollra érkezett a kórházba, a leletei jók. Azóta viszont Klárika nem veszi fel a telefont.

Szeretnénk hinni, hogy a népszerű énekes hamarosan színpadra áll, azonban ebben egyelőre csak reménykedhetünk. Információink szerint ugyanis Kordát hétfőn azért nem engedték haza a kórházból, mert állapota ezt nem engedte meg. Ráadásul úgy tudjuk, ha haza is mehetett volna, akkor is csak ideiglenesen, ugyanis december elején ismét kórházba kell majd vonulnia.

Az aggasztó híreket megerősíti, hogy Kordáék decemberre és januárra minden koncertjüket lemondták, újakat pedig nem vállalnak. A februári fellépések is kétségesek még, de mint koncertszervezőjüktől megtudtuk, az év második hónapjára már foglalhatóak az időpontok, Gyuri bácsi és Klárika arra készülnek, hogy három hónap múlva a 75 éves énekes már újra színpadra léphet.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors