Kisfia elvesztése után új életet kezd L.L. Junior

Nagy döntést hozott meg L.L. Junior kisfia, Dávidka elvesztése után: új életet akar kezdeni a tragédia után – írja a Blikk.

– Törökbálinton vásároltunk egy házat, amibe a feleségemmel azonnal beleszerettünk. Persze, a beköltözés nem olyan egyszerű, hiszen év elején kezdtük el a felújítást, sok falat kivertek, az összes csempét és járólapot felszedték, szóval elég drámai volt a helyzet, de azóta szépen haladnak a munkások – mesélte a lapnak a zenész.

Junior és Körtvélyessy Kinga közösen döntöttek arról, hogy az őket ért súlyos tragédia után környezetváltozásra van szükségük

– Sok volt ez a tavalyi év... Annyi rossz dolog, tragédia történt, hogy egysze­rűen azt éreztem, el akarok bújni a világ elől. Próbáltam erős maradni, dolgoztam, koncerteztem, tartottam a kapcsolatot a barátaimmal, de éreztem, hogy egy kis elvonulásra van szükségem. Valami újra vágytam, új környezetre. A régi lakás sok olyan dologra emlékeztetett, amit nem akartam. A költözés terápia számomra. Új év, új ház, új élet, erre van szükségem – folytatta.

Junior azt is elárulta, hogy nagy meglepetés lesz Lacika új szobája:

– Laci imádja a szuperhősöket, a meséket, ezért olyan szobát rendezünk be, amelyben ezeket a figurákat láthatja. Minden mást Kingával együtt terveztünk meg és találtunk ki, nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen szép házunk lesz. Ráadásul a környéket is imádjuk, nagyon csendes, barátságos, már a közeli éttermeket is felfedeztük – részletezte az énekes.

Szerencsések voltak, a külföldről rendelt építőanyagok az utolsó pillanatban megérkeztek, így az építkezés folyamatosan zajlik.

– Még a határzár előtt meghozták a spanyolországi és lengyelországi dolgokat, viszont amit Olaszországból vártunk volna, inkább lemondtuk. A munkások így is tudnak dolgozni – nyilatkozta Junior a lapnak.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors