Király Viktor: A szerelmemet nézem, amikor énekelek

Az énekest megnyugtatja barátnője jelenléte.

Az énekest megnyugtatja barátnője jelenléte.

Versenytársával ellentétben, Király Viktor a Sztárban sztár indulásakor még attól félt, hogy megtalálja-e a helyét a műsorban, el sem tudta képzelni, mennyire passzolnak hozzá a feladatok.

– Tartottam attól, tudok-e majd más bőrébe bújni, de felesleges volt. Imádom a műsort, ajánlom mindenkinek. Jó feladatokat kaptam, és arra vigyáztam, hogy amit csinálok, ne olcsó poén legyen, hanem igényes humor. Visszanézve Charlie volt a legnagyobb kedvencem, aztán Prince és Rag’N’Bone Man, a kövér szakállas énekes – sorolja Viktor, és azt állítja, bár nagyon is esélyes, nem gondol a győzelemre. – Nekem mindig is az volt a fontos, hogy bekerüljek a döntőbe. Az már nem zavar, mi lesz a végeredmény, akkor is győztem.

Király Viktort mindig elkíséri a műsorba Anita, de még nem tervezik az összeköltözést © Vadnai Szabolcs, Fejér Bálint

De nem csak a szakmai sikerektől boldog az énekes, hiszen két és fél hónapja a szerelem is beköszöntött az életébe. Ekkor találkozott Viktor azzal a fiatal, szép, barna hajú lánnyal, aki az első pillanatban elrabolta a szívét. Az volt róla az első benyomása, hogy kedves és őszinte a mosolya. Anita minden vasárnap a stúdióban ül, a helyszínen drukkol kedvesének.

– Nagyon szeretem, hogy ott van – szögezi le Viktor. – Jó érzés az első hangot úgy énekelni, hogy látom, ott ül a közönség soraiban. Ránézek mindig. Egy pillantás, kis szemezés mindig megy – neveti el magát. – Kimondottan szimpatikus, hogy hétről hétre milyen szörnyű látványt nyújtok, és mégis velem van – mondta vidáman, majd elárulta: – Még nem költöztünk össze, ahhoz még túl friss a kapcsolatunk.

Horváth Tamás: Én nyerem meg a Sztárban sztárt

Horváth Tamás a va­sárnapi adás után euforikus állapotban, göndör parókában, kisfiát magához ölelve mesélt arról, mennyire boldog, hogy bejutott a döntőbe.

– Ez fantasztikus. Két dal választ el a győzelemtől. A leg­elején is elmondtam: úgy vágtam bele, hogy megnyerem. Vagy csináljuk százszázalékosan, vagy sehogy. A döntőben megkaphatom a kedvencemet, Michael Jacksont, ami nekem már a győzelem. Ő az idol, akin felnőttem, akit már babakoromban hallgattam. Pár hónaposan a bátyám rárakta a fülhallgatót a fejemre – meséli csillogó szemmel Tamás. – Az elmúlt kilenc hétben sokat voltam Pesten, keveset a családdal. Mi dunaújvárosiak vagyunk, nagyon so­kat utazunk. Most szállodában lakunk, de imádom a stábot, a műsort, semmi sem számít.

Tamás akkor is zenélt, amikor kenyérre sem volt pénze. Kisfia büszke a sikereire © Vadnai Szabolcs

Sokan nem értik, hogy a semmiből jött Tamásnak hogyan lehet ekkora sikere a nézőknél, honnan van a rajongótábora, hiszen először szerepel a televízióban. Ezt kérdezte tőle a Bors újságírója is.

– Ez az elmúlt négy év internetes termése. A YouTube csatornámat építettem és a Facebookomat. Volt egy dal, amit hárman írtunk, és azóta folyamatosan szerzem a dalokat. Az a recept, hogy legyen fülbemászó, amit könnyen megjegyez az ember, és legyen hiteles, legyen szíve a dalnak. Ezek az én dalaim, én írom, hangszerelem, a klipeket is én rendezem. Nincs mögöttem támogató szponzor, mindent magam rakok össze a kis pénzemből. Amit keresek, azt visszaforgatom, mert megérdemli a közönségem. Fontos a cél. Amit Claudia mondott a műsorban, én akkor is zenéltem, amikor zsemlére nem volt pénzem. Mentem az éjszakába ötezer forintért. Nem a pénz a mozgatóerő. Az nem cél. Az emberek nem buták, mert igenis érzik, hogy mi hiteles, és mi nem.

Stohlnak kislánya segít a zsűrizésben

Egy adásnyira a Sztárban sztár végétől, kíváncsiak voltunk, hogy a színész mennyire érzi jól magát a zsűriszékben?

– Tudtam, hogy jó lesz, de hogy ennyire élvezem majd, azt magam sem gondoltam. Szívesen vállalnám a következő szériát is, sőt rosszulesne ha nem ülhetnék ott, mert nagyon megkedveltem a műsort.

Franciska az adás szüneteiben egyből édesapjához szalad. Teljes az összhang apa és lánya között © Vadnai Szabolcs

Ám nem ő az egyetlen Stohl, aki ennyire lelkesedik az átváltozós, utánzós műsornak. András kislánya, Franciska gyakorlatilag már szereplője a show-nak. Hiszen a színész mindig „kikéri” a véleményét egy-egy dal után. – Ő legszívesebben mindenkinek tíz pontot adna, amikor hátrafordulok, akkor is mindig jelzi nekem – meséli András. Arra nem tudtunk rájönni, hogy ki Franciska kedvence, mert a végén, amikor kinn állt az összes énekes a színpadon, a Bors kollégája úgy hallotta, hogy szinte mindenkinek kiabálta a nevét.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors