Kilenc hölgyet kapott legénybúcsújára Berki

Kisebb hárem szórakoztatta legénybúcsúján Berki Krisztiánt. A nyughatatlan vállalkozó medencés partin ünnepelt, pedig barátja szerint nincs mit: csalfasága miatt halálra van ítélve a házassága.
Kisebb hárem szórakoztatta legénybúcsúján Berki Krisztiánt. A nyughatatlan vállalkozó medencés partin ünnepelt, pedig barátja szerint nincs mit: csalfasága miatt halálra van ítélve a házassága.

Fergeteges legénybúcsút szerveztek barátai Berki Krisztiánnak: DJ Junior, testvére, Norbi és Dynamic egy medencés csodapalota udvarán ünnepelte meg, hogy Berki augusztusban oltár elé vezeti Hódi Pamelát. A partiról számos kép felkerült a világhálóra, így hamar kiderült, bikinis cicababákban sem volt hiány. Egyikük Berkiről az alábbi kommentet írta a képük alá: „Engem Berki végig oltogatott, botrány lesz, már előre félek!”

Megkerestük a hölgyet, aki ezután azonnal eltávolította a szöveget.

Hogy a bulin történtek nem maradtak titokban, arról elsősorban Dynamic tehet. A rapper a Borsnak elmondta, hogy többször könyörgött már Krisztiánnak, gondolja át, valóban akarja-e az esküvőt.

– Tudom, miről beszélek. Egyrészt én már kétszer voltam nős, másrészt ismerem Krisz­tiánt. Állandóan flörtöl, ismerkedik. A legénybúcsún is ezt tette a lányokkal, sőt, párszor el is tűnt a szemünk elől. Megvádolni nem akarom, de egy biztos: el fognak válni Pamelával. Néha azt érzem, hogy csak az imázsa miatt játssza ezt az „esküvősdit” – magyarázta a szókimondó zenész.

Krisztián és barátai abban állapodtak meg, hogy a buliról még véletlenül sem készítenek képeket. A jelek szerint azonban illett volna a lányokkal és az eseményen videoklipet forgató stábbal is egyeztetni. Az egyik érintett a Borsnak azt is elmondta: a kilenc lány egyike sem unatkozott.

– Természetesen ők is ingyen ehettek, ihattak, de Krisztián adott nekik feladatokat külön-külön is. Kettőnek folyamatosan őt kellett masszíroznia, kettő a DJ-pultban zenélt, kettőnek pedig végig arra kellett figyelnie, hogy Krisztián mit kér enni, inni. Három lány táncolgatott, pancsolt a medencében. Látszólag mindenki nagyon oldott hangulatban volt – mesélte forrásunk.

– Kilenc nő és a barátaim is kevesek ahhoz, hogy eltántorítsanak az esküvőtől – szögezte le megkeresésünkre Ber­ki. – Tény, hogy jól éreztem magam, és hogy ezt a legénybúcsút próbának minősítettük át, és lesz egy éles is. Arra már most kíváncsi leszek, ott mi történik – tette hozzá Berki, aki azzal kapcsolatos kérdéseinkre, hogy közel került-e valakihez, nem kívánt reagálni.

›› Megvette Hajdút

Az ominózus buli után Berki Krisztián egy aukcióra volt hivatalos, ahol sztárok 3D-ben nyomtatott bábuját árverezték el jótékony céllal. Berki a Borsnak elmondta: a legénybúcsúról taxival, egy törülközőben sikerült megszöknie, hiszen tervei voltak.

– Hajdú Péter szobrát akartam megszerezni, hogy otthon kirakhassam, és velem lehessen az intim pillanataimban is – magyarázta somolyogva a Borsnak Berki, aki nem sajnált negyedmillió forintot sem arra, hogy az alig harminccentis Hajdút a markában tarthassa.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors