Kibékült gyermeke anyjával L.L. Junior

A rapper óriási gesztust tett, és egész hétvégére odaadta volt párjának a kisfiukat. Hopp Csilla rég volt ilyen boldog, úgy érzi, L.L. Junior újra a régi vele.
A rapper óriási gesztust tett, és egész hétvégére odaadta volt párjának a kisfiukat. Hopp Csilla rég volt ilyen boldog, úgy érzi, L.L. Junior újra a régi vele.

Tíz centivel a föld fölött jár Hopp Csilla, aki hónapok óta most először egy egész hétvégét tölthetett kisfiával, Lacikával. Anya és fia végre újra egymást átkarolva aludhattak, a szívmelengető napokat pedig Csilla nem másnak, mint volt párjának, L.L. Juniornak köszönheti, aki, úgy tűnik, végleg elásta a csatabárdot.

Egykor nagyon szép pár voltak. Most nagyobbik fiuk miatt elásták a csatabárdot © TV2

Már nem akarja elvenni Lacikát az édesanyjától, és lépései egyértelműen azt mutatják: mára csakis a szeretet és gyermekük boldogságára mozgatja. Új élményéről így mesélt az édesanya a Borsnak:
Laci odaadta a kisfiunkat a hétvégére, és Lacika velem is aludt. Annyira boldog vagyok, el sem hiszem, hogy itt tartunk – mesélte ujjongva Csilla, akinek augusztus óta csak alkalmanként egy-két órára volt lehetősége, hogy kisfiával legyen, a zenész ugyanis kisebbik gyermekük, Dávidka augusztusi halála után magához vette Lacikát.

Dávidka temetése után mérgesedett el a helyzet © Czerkl Gábor

A tragédia után Junior és Csilla hónapokig vitáztak, és a gyermekükért folytatott harcuk rendre az újságok címlapján köszönt vissza, ám ahogy arról a Bors elsőként számolt be, októberben a kedélyek már csillapodni látszódtak, és a szülők azóta a kö­zös felügyeleti jogról egyezkednek.

És bár a dokumentum – miszerint Lacika egy hetet az édesapjával, egy he­tet az édesanyjával tölthet – még nem került aláírásra, a ze­nész a hétvégi, hosszú láthatással máris óriási gesztust tett Csilla felé.

Laci varázsütésre megváltozott, és na­gyon rendes velem. Olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem – folytatta az édesanya, akivel madarat lehet fogatni, hogy gyermeke édesapja újra a régi, szeretetteljes oldalát mutatja felé.

A rapper és volt párja tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor Csilla Junior háttértáncosa volt. A munkakapcsolatból hamar perzselő szerelem lett, és 2013-ban megszületett első gyermekük, Lacika, két évvel később pedig Dávidka. Az idilli kis család azonban felbomlott, amikor a zenész 2016-ban elhagyta őket mostani felesége, Körtvélyessy Kinga miatt.

Csillához hasonlóan most azonban Junior is nagyon örül, hogy rendeződni látszanak a dolgok, s hogy gyermeke édesanyja újra pozitívan nyilatkozik róla, de ennél többet nem szeretett volna mondani.

A Bors úgy tudja, az édesanya, jogi képviselője, dr. Horváth B. Gábor és L.L. Junior is bármelyik nap aláírná a Lacikáról szóló megegyezést, hogy hivatalosan is pontot tegyenek az ügy végére, már csak a zenész ügyvédjére, dr. Mester Csabára várnak, hogy mindez megvalósulhasson.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors