Celeb

Kibékült gyermeke anyjával L.L. Junior

uv

2019. november 27. szerda 04:10

A rapper óriási gesztust tett, és egész hétvégére odaadta volt párjának a kisfiukat. Hopp Csilla rég volt ilyen boldog, úgy érzi, L.L. Junior újra a régi vele.

Forrás: TV2

Tíz centivel a föld fölött jár Hopp Csilla, aki hónapok óta most először egy egész hétvégét tölthetett kisfiával, Lacikával. Anya és fia végre újra egymást átkarolva aludhattak, a szívmelengető napokat pedig Csilla nem másnak, mint volt párjának, L.L. Juniornak köszönheti, aki, úgy tűnik, végleg elásta a csatabárdot.

Már nem akarja elvenni Lacikát az édesanyjától, és lépései egyértelműen azt mutatják: mára csakis a  szeretet és gyermekük boldogságára mozgatja. Új élményéről így mesélt az édesanya a Borsnak:
 Laci odaadta a kisfiunkat a hétvégére, és Lacika velem is aludt. Annyira boldog vagyok, el sem hiszem, hogy itt tartunk – mesélte ujjongva Csilla, akinek augusztus óta csak alkalmanként egy-két órára volt lehetősége, hogy kisfiával legyen, a zenész ugyanis kisebbik gyermekük, Dávidka augusztusi halála után magához vette Lacikát.

A tragédia után Junior és Csilla hónapokig vitáztak, és a gyermekükért folytatott harcuk rendre az újságok címlapján köszönt vissza, ám ahogy arról a Bors elsőként számolt be, októberben a kedélyek már csillapodni látszódtak, és a szülők azóta a kö­zös felügyeleti jogról egyezkednek.

És bár a dokumentum – miszerint Lacika egy hetet az édesapjával, egy he­tet az édesanyjával tölthet – még nem került aláírásra, a ze­nész a hétvégi, hosszú láthatással máris óriási gesztust tett Csilla felé.

Laci varázsütésre megváltozott, és na­gyon rendes velem. Olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem – folytatta az édesanya, akivel madarat lehet fogatni, hogy gyermeke édesapja újra a régi, szeretetteljes oldalát mutatja felé.

A rapper és volt párja tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor Csilla Junior háttértáncosa volt. A munkakapcsolatból hamar perzselő szerelem lett, és 2013-ban megszületett első gyermekük, Lacika, két évvel később pedig Dávidka. Az idilli kis család azonban felbomlott, amikor a zenész 2016-ban elhagyta őket mostani felesége, Körtvélyessy Kinga miatt. 

Csillához hasonlóan most azonban Junior is nagyon örül, hogy rendeződni látszanak a dolgok, s hogy gyermeke édesanyja újra pozitívan nyilatkozik róla, de ennél többet nem szeretett volna mondani. 

A Bors úgy tudja, az édesanya, jogi képviselője, dr. Horváth B. Gábor és L.L. Junior is  bármelyik nap aláírná a Lacikáról szóló megegyezést, hogy hivatalosan is pontot tegyenek az ügy végére, már csak a zenész ügyvédjére, dr. Mester Csabára várnak, hogy mindez megvalósulhasson.    

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

888.hu

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

life.hu

Ítéletidő! Figyelmeztetést adott ki a Meteorológiai Szolgálat

magyarnemzet.hu

Deák Dániel: Nem lesz semmi a baloldal népszavazásából

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

Hivatalos fizetőeszközként vezetnék be a bitcoint a földi paradicsomban

ripost.hu

Összeomlott a magyar színésznő Babicsek Bernát temetésén, nem bírta tovább

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

origo.hu

Viharos szelet, hózáporokat hoz a hidegfront