Gundel Takáccsal alkudozik a TV2

Tíz év után visszatérhetne a TV2 képernyőjére Gundel Takács Gábor. A Bors úgy tudja, az Áll az alku műsorvezetőjének kérték fel, de ő egyelőre nemet mondott.
Tíz év után visszatérhetne a TV2 képernyőjére Gundel Takács Gábor. A Bors úgy tudja, az Áll az alku műsorvezetőjének kérték fel, de ő egyelőre nemet mondott.

Újabb igazi nagyvadra vetett szemet a TV2 – igaz, a kiszemelt egyelőre nem kapta be a csalit. A Bors információi szerint Gundel Takács Gábor több mint tíz év után térhet vissza a TV2 képernyőjére, ám a közte és a csatorna között zajló tárgyalások egyelőre megszakadtak. Úgy tudjuk, a műsorvezető és tárgyalópartnere azzal váltak el, később ismét asztalhoz ülnek, Gundel azonban egyelőre kifarolt.

Pedig információink szerint egy olyan műsort ajánlottak a szá­mára, amit nála jobban senki sem is­mer, hiszen több évadot is sikerre vitt 2004 és 2006 között.

Gundel Takács több mint tíz éve vitte sikerre az Áll az alkut a TV2-n, de két évad után a királyi tévéhez szerződött © Bors

Az Áll az alku ugyanis kitűnő számokat hozott a TV2 főműsoridejében, a konkurencián futó Barátok köztöt is képes volt legyőzni. A közbeszédben csak táskás játékként nevezett game show-ban pedig mesés, ötvenmilliós fődíjat lehetett nyerni.

A Bors elsőként írta meg idén február elején, Gundel Takács szakmai okokra hivatkozva felbontotta az MTVA-val kötött szerződését, így a köztévé legismertebb, emblematikus arca elhagyta a csatornát. Feltehetően ezt követően merülhetett fel a TV2 berkein belül a szerződtetése, és az általa már egyszer sikerre vitt Áll az alku műsorra tűzése.

A csatornát tegnap hiába kérdeztük a tervezett műsor és Gundel Takács felkérése kapcsán, egyelőre csak kitérő választ adtak.

– A TV2 Csoport rengeteg műsorral készül a nézők számára, ezért sok sztárral tárgyalunk. Hogy kikkel és milyen formában dolgozunk majd együtt, hamarosan bejelentjük – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától.

© Bors

Elértük viszont telefonon a műsorvezetőt, aki részben megerősítette a híreinket, ugyanakkor válaszából az derült ki, még vannak nyitott kérdések a jövőjével kapcsolatban.

– Ez megfelel a valóságnak, megerősítem, hogy én is egyike vagyok azoknak, akiket megkerestek. Igen, velem is tárgyaltak, de még nincs mit bejelenteni. Ha lesz mit, akkor természetesen ezt megtesszük – mondta lapunknak Gundel Takács Gábor.

Kvízműsorokban futott be

Gundel Takács Gábort a magyar televízió 1994 és 1999 között futó Játék határok nélkül, és a Danubius Cappuccino című műsorából ismerhette meg az ország. Ezt követően számos műsorban vendégeskedett, majd 2004-ben a TV2-n megkapta az Áll az alkut.

2007-ben váltott, a köztévén számos kvízműsor és tévés játék köthető a nevéhez. Vezette a Társulatot, Az örököst, A következő!-t csak úgy, mint a Maradj talpon!-t, ahonnan hat év után idén év elején távozott.