Gáspár Evelin: Engem idő ágyba vinni!

A Life TV Bréking című adásának forgatásán kiderült, hogy Gáspár Evelin nem adja könnyen magát a neki udvarló férfiaknak.

A neveltetésemnél fogva távolságot tartok a férfiak­kal. A szüleim ezt belém nevelték. A roma kultúrában ez így természetes, és én tartom magam hozzá. Az időbe telik, amíg engem valaki ágyba vihet. Hogy mennyi? Minimum másfél-két hónap – mesélte el a két műsorvezető, Berki Krisztián és Szabó Dóra kérdésére.

Gáspár Evelin neveltetéséből adódóan távolságot tart a férfiakkal © Bors-archív

Szóba került az is, mitől nőies egy nő. S vajon a hosszú haj elengedhetetlen-e ehhez? A másik két meghívott, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Osváth Zsolt vlogger szerint a rövid haj sokszor szexibb, példaként pedig olyan sztárszínésznőket említettek, mint Demi Moore vagy Sharon Stone. Mire Berki vérszemet kapott, és műsorvezetőtársát, a korábbi modellt arra kérte, árazza be, mennyiért válna meg a sörényétől.

Szabó Dóra húszmillióért kopasz lenne © Bors-archív

Mondjuk, tízmillió forint – vágta rá Dóra. Ám, amikor kiderült, hogy kopaszra kellene vágatnia, akkor húszmillióra srófolta föl az árat. Berki ezek után kijelentette, gyűjtést rendez, hogy kopaszon láthassa Dórit. Téma lesz még a hétfői adásban, hogy vajon egy nő is megerőszakolhat-e egy férfit, illetve hogy hasznos-e, ha már a gyerekjátékok is érzékenyítenek a bőrszínre, a szexuális irányultságra stb.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors