Főúri pompában élnek Kordáék

Értékes festmények, drága vázák, bútorok – feltárult a Korda-villa titka. Korda György és Klárika most először engedett be kamerákat velencei palotájukba. A Hal a tortán szereplői valamennyien elámultak a pompa láttán.
Értékes festmények, drága vázák, bútorok – feltárult a Korda-villa titka. Korda György és Klárika most először engedett be kamerákat velencei palotájukba. A Hal a tortán szereplői valamennyien elámultak a pompa láttán.

Először engedett betekintést lélegzetelállító vidéki otthonába Balázs Klári és Korda György a Hal a tortán ma esti adásában. A Velencén lévő épületben minden az ízlésüknek megfelelően van berendezve.

Az óriási ház falán az arany- és platinalemezek mellett egymást érik a szebbnél szebb festmények, az antik bútorok tetején porcelánok, szobrok díszelegnek. A küszöb előtt elterülő Velencei-tó látványa sem mindennapi élményt nyújt.

Erdélyi Mónika elmondta a Borsnak: nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Kordáék beengedték a Hal a tortán szereplőit az otthonukba.

– Klárika elárulta, mi vagyunk az elsők, akiket meghívtak ide. De még így sem láttunk mindent, volt, ami rejtve maradt a kíváncsi tekintetek elôl. Az étkezőt, konyhát, nappalit és a csodálatos hálószobájukat néztük meg – folytatta a műsorvezető.

– Nekem tátva maradt a szám – vallotta be Judy. – Megdolgoztak ezért a fényűzésért, és meg is érdemlik. Nekem a hálószobájuk tetszett a legjobban. Vajon mit birkózhatnak, amihez egy ekkora ágy kell? – nevetett az énekesnő a dupla franciaágyra utalva.

Puskás Petit a vízpart és a szoborgyűjtemény fogta meg leginkább.

– Az udvaron áll egy márvány szökőkút. Gyuri bácsi elmesélte, hogy mikor vette. A jó értelemben vett igazi üzletember ügyesen bánik a pénzzel – tette hozzá.
Bárdosi Sándort az arany- és platinalemezek nyűgözték le.

– Mondtam Sanyinak, nehogy azt higgye, hogy azok a lemezek színtiszta aranyból vannak – nevetett Klárika. – Úgy gondolom, hogy mindenki jól érezte magát, izgulok, hogy a SuperTV2 nézői hogy fogják fogadni az én estémet. Ritkán fordul elő, hogy vendégeknek főzök, hiszen intim dolog megmutatni másnak a te ízlésvilágodat és a lakásodat.

Az énekesnő elmondta: neki is vannak kedvenc szegletei.

– A nappalit szeretjük, mert ott van a televízió. Gyuri kedvence a terasz, a tornagépei miatt. Nekem pedig van egy dolgozószobám – árulta el Balázs Klári.

– Szépek a képek is, de ezek sajnos nem azok a festmények, amelyek sokat érnek. Sajnos azokat régen el kellett adni, amikor belekezdtünk a szállodába. A sok költözés során megrepedtek, sérültek a vázák is.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors