Fordulat a Dancing with the Stars-ban: Istenes László lecserélte táncpartnerét

Marsi Anikó után Istenes László is lecserélte a táncpartnerét – tudta meg a Bors. A TV2 ma esti táncos műsorában ráadásul két másik páros sem lesz jelen. A tévénézők találgatásokba kezdtek, senki sem tudja, mi fog történni pontosan.
Marsi Anikó után Istenes László is lecserélte a táncpartnerét – tudta meg a Bors. A TV2 ma esti táncos műsorában ráadásul két másik páros sem lesz jelen. A tévénézők találgatásokba kezdtek, senki sem tudja, mi fog történni pontosan.

Óriási titkolózás előzi meg a ma esti Dancing with the Stars című szuperprodukciót. A TV2 csütörtök este kezdte el vetíteni azt a promóciós kisfilmet, amelyben közölték, hogy két páros ma nem lép a táncparkettre, ám azt nem árulták el, kikről van szó.

Az internet népe találgatásokba kezdett. Egyesek biztosra veszik, hogy a múlt héten nyilvánosan lesérült Noszály Sándor és az édesanyját elvesztő Gaby Spanic a két eltitkolt híresség. Mások arra a következtetésre jutottak, hogy nyilván a koronavírus szivárgott be a próbatermekbe, s olyan táncosok betegedtek le, akikre nem is gondolnánk. Bármelyik verzió is valós, adódik a kérdés, hogy kivel és hogyan pótolják a távolmaradókat.

© tv2

A csatorna másik show-jában, a Sztárban sztárban a lebetegedett Pély Barna helyére egy korábbi kieső, Horváth Boldi lépett. Ha ezt a megoldást választja a kereskedelmi csatorna, s mivel csak két kieső volt eddig, nem nehéz kitalálni, hogy kik érkeznek.

A Dancing with the Starstól először Győrfi Dani és Stana Alexandra, másodjára pedig Emilio és Tóth Orsi párosa búcsúzott. Lehet, hogy sokak örömére visszatér a táncolni kevésbé tudó, de annál viccesebb Emilio?

© tv2

Többek között ezt is szerettük volna megtudni a műsor készítőitől, de lapunk hiába próbált érdeklődni, egyetlen kérdésünkre sem kaptunk választ. Sem a két távolmaradó páros nevét nem árulták el, sem arra a felvetésre nem akartak reagálni, hogy Győrfi Dani és Emilio visszatérése elképzelhető-e.

Mindenkit arra kértek, hogy várjanak türelemmel a műsor kezdéséig.

Az egyik stábtag azt viszont kikotyogta, hogy újabb párcsere történt a műsorban.

© tv2

A Bors információja szerint Istenes László ezen az estén nem Czina Boglárkával táncol.

Így Marsi Anikó után ő lesz a második híresség, aki menet közben leváltotta a partnerét. De ahogy Marsi Anikó esetében sem derült ki a „válóok”, így most sem tudni, hogy mi történt pontosan a Mokka műsorvezetője és szépséges táncpartnere között.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors