Fásy Zsüliett Miamiban lett nagylány

18 évesen, egyedül költözött Amerikába Fásy Ádám lánya, Zsüliett, akinek megtetszett a tengerentúli élet.
18 évesen, egyedül költözött Amerikába Fásy Ádám lánya, Zsüliett, akinek megtetszett a tengerentúli élet.

Háztartást vezetett, autóval rótta az utakat, nyelviskolába járt, és egy pillanat alatt a felnőttek életét élte – ráadásul Amerikában – Fásy Zsüliett.

– Nyelvtanulás miatt mentem ki, négy hónapot töltöttem Miamiban. Apu kiutazott velem, az első tíz napban együtt térképeztük fel a környéket. Béreltünk egy házat, abban laktam, még a főzés sem okozott gondot. Tetszett, hogy volt egy életritmusom, ami itthon hiányzott. Elmentem a nyelviskolába, suli után pedig találkoztam az ott megismert barátaimmal. Mivel csak nekem volt autóm, naponta 2–300 kilométert autóztam. De minden percét élveztem! Apuék persze féltettek, de egy hétszemélyes terepjárót használtam, ami biztonság­érzetet adott – újságolta Zsüli, aki szerint személyiségének is jót tett a tanulmányút.

Fásy Zsüliettet szülei Floridába küldték nyelvet

– Szerintem Miamiban lettem önálló nagylány. Tetszik az ottani emberek életritmusa, hogy úgy érzik, mindenre van idejük, nem görcsölnek semmin. A magyarok másmilyenek – magyarázta Zsüliett, aki szeretne majd visszatérni Amerikába, de most itthon próbál érvényesülni. Szülei vállalkozásában segédkezik, és műsort vezet a Zenebutik című csatornán.

Fásyék nagylánya négy hónapig élt egyedül Miamiban © Móricz István

– Kiskorom óta besegítek nekik. Amióta hazajöttem, tulajdonképpen apu a fő­nököm! – nevet­te el magát. – Ugyanennek a csatornának készítenek műsorokat, ezekbe dolgozom be. A vágás annyira érdekel, hogy szerintem ez irányba fogok továbbtanulni. Amerikába is kimennék, de most jó itthon – sóhajtott nagyot Fásy lánya, és megsúgta, a szerelem eddig elkerülte.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors