Ezért (nem) volt ciki a kilencvenes évek

A '90-es évek az ízléstelen ruhák és sminkek fénykora, a fiú bandák és a Chupa Chups nyalóka egyeduralkodásának időszaka volt. Imádta vagy utálta? Rémlik, kivel (nem) járt Johnny Depp? Na és fel tudná sorolni a Spice Girls tagjait? Segítünk!
A '90-es évek az ízléstelen ruhák és sminkek fénykora, a fiú bandák és a Chupa Chups nyalóka egyeduralkodásának időszaka volt. Imádta vagy utálta? Rémlik, kivel (nem) járt Johnny Depp? Na és fel tudná sorolni a Spice Girls tagjait? Segítünk!

Amíg Magyarországon tombolt a Szomszédok láz, és a péntek esti Dallas őrület, addig a világ megőrült az igazi szupermodellekért, a kockás ingekért és a kék szemfestékért. A lányok pólóra húzták a spagettipántos ruhájukat, hogy ebben nézzék az MTV-t és a Beverly Hills 90210-et.

Egy Spice Girls és Nirvana sláger között pedig Brad Pitt és Johnny Depp a búbánatos tekintetével nem elég, hogy a rajongók szívét, de Hollywood szinte összes nőjének ágyát is meghódították. A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány igazán jellemző kép ebből a korszakból, nézzen vicces ruhákat és frizurákat, nosztalgiázzon velünk Ön is!

Megismeri őket? Ez itt bizony a focistából és énekesnőből lett tökéletes '90-es évekbeli álompár, Victoria és David Beckham, amikor még inkább egymással, mint a megjelenésükkel foglalkoztak.

Hát nem édes? Ilyen volt a Titanic és a szupermodell barátnők serege előtti kis Leonardo DiCaprio.

Ha látott valaha Aerosmith klipet, akkor sosem fogja elfelejteni Alicia Silverstone rövid szoknyáit, és a fehér zoknival viselt bakancsát. Különösen igaz ez, ha a Crazy című volt az a bizonyos, amit a ruhák mellett örökre emlékezetessé tettek a zenekar frontemberének lányával, Liv Tylerrel előadott kvázi szoftpornójukkal.

Íme a szívtipró, a fiatal Brad Pitt. Hát, ki tud(ott) neki ellenállni? Leginkább senki, ezért is jegyez olyan nőket exei között, mint Gwineth Paltrow, Juliette Lewis, Cheryl Pollack, Julia Ormond, Lisa Davis, és persze Jennifer Aniston.

Az évtized másik Casanovája, aki szinte ikertestvére is lehetne Brad Pittnek, legalábbis a frizuráját és öltözködését tekintve. Neki is csak kevesen tudtak nemet mondani, Winona Ryder, Sherilyn Ann, Jennifer Grey, Kate Moss például biztosan nem.

Hát, tessék. Klasszikus mondhatni. A ma már hibátlanul öltözködő és mindig csodásan festő Jessica Alba is volt fiatal és bohó, amivel semmi gond nincs, de ráadásul öltözködni sem tudott.

Hasonló szettben lehet megcsodálni az egész világot örökbefogadó tisztes családanyát, azokból az időkből maradt ránk ez a kép, amikor még vad és mohó volt. És evett.

Látja ezt a két cukiságot? Ők itt bizony Justin Timberlake neje, azaz Jessica Biel és a kis Scarlett Johansson, amint a Vogue tiniknek készült kiadásában pózolnak, nagyon gótikusan.

És itt felismeri? Ez a kedves kis pocokarcú szomszédlány nem más megint, mint Scarlett, a szexuális fantáziák egyik legkedveltebb tárgya. Miből lesz a...!

És itt egy másik klasszikus. Hogy ki ez a kissé lengén öltözött, de azért meglehetősen hétköznapi lány? Nem más, mint a fiatal JLo!

És akkor zárásként: fel tudná sorolni a nevüket? És azt, hogy ki melyik karakter volt? Eláruljuk:

Sporty Spice, Ginger Spice, Posh Spice, Scary Spice, Baby Spice.

Nem is volt nehéz, igaz?

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors