Életbiztosítás-függő lett Galambos Lajcsi

Galambos Lajcsi intő jelnek tekintette Sas József thaiföldi rosszullétét, amit az ő két héttel ezelőtti gyengélkedése csak még tovább tetőzött. A trombitás azóta életbiztosítás-függő lett, hisz szerinte jobb az elővigyázatosság.
Galambos Lajcsi intő jelnek tekintette Sas József thaiföldi rosszullétét, amit az ő két héttel ezelőtti gyengélkedése csak még tovább tetőzött. A trombitás azóta életbiztosítás-függő lett, hisz szerinte jobb az elővigyázatosság.

Ötmilliárdos biztosítást kötött magára Galambos Lajcsi, ha külföldre viszi az útja, hisz úgy véli: sosem lehet tudni, hogy a határon túl milyen veszély leselkedik rá.

A mulatós zenész elkeserítőnek találja, hogy az emberek többsége előrébb valónak tartja az autójuk, a lakásuk és vagyontárgyaik védelmezését, mint a saját életüket.

Galambos Lajos a bíróság mosdójában lett rosszul. Azóta sokkal jobban van © Czerkl Gábor

– Mindig is felelősségteljes, gondolkodó, elővigyázatos férfi voltam, ám az utóbbi idő megrendítő történései még inkább ráébresztettek arra, hogy nem lehetünk elég óvatosak – kezdi a Borsnak Lagzi Lajcsi, aki a háromnapos vallomása alatt, május végén esett össze a Budaörsi Járásbíróság mosdójában, ahonnan mentővel szállították a Szent János Kórház traumatológiai osztályára, majd onnan a Kútvölgyi Kórházba.

– Szó szerint összeomlottam a sok stressztől. A vérnyomásom 194-re szökött, amit injekcióval is csak több óra múltán tudtak 150 alá vinni. Azóta folyamatos kontrollra és kivizsgálásra járok, túl vagyok a CT-n, az MRI-n, az ultrahangon és különböző belgyógyászati szűréseken, de még hátra van egy ellenőrzés. Most azonban lekopogom; úgy tűnik, minden rendben van, csak vigyáznom kell magamra, és tartanom kell a súlyomat – vallja be lapunknak a trombitás, aki Sas József márciusi rosszulléte után döntött el: mindennemű biztosítást megköt magára, hogy baj esetén, külföldön is a legjobb ellátásban részesülhessen.

Galambos Lajos ezt a biztosítási táblázatot küldte lapunknak

– Nem ezen kell spórolni! Én minden kiegészítő biztosítást igénybe vettem, s mindenből a legjobbat választottam. A baleset-, az egészség- és utasbiztosításon felül életbiztosítást is kötöttem, aminek együttes összege ötmilliárd forintig megtéríti az egészségügyi kiadásaimat. Így ha netán szegény Sas Józsi sorsára jutnék – akit a thaiföldi nyaralásáról kellett repülőgéppel hazaszállítani –, akkor legalább a kiadások miatt nem kellene aggódnom.