Dobó Kata levetett ruhájában koncertezett Pásztor Anna - fotó

Elég ciki divatbakit szúrt ki egy Facebook-oldal. A Budapest Eye honlapján azt írják, ugyanannak a divattervezőnek a kreációját hordta Pásztor Anna a Szabadságkoncert '56 - Anna and the Barbies koncertjén, mint amit Dobó Kata viselt az Apocrypha divatbemutatón a Kiscelli Múzeumban egy hónapja.

A Budapest Eye Photography is jelen volt Pásztor Anna Szabadságkoncert '56 - Anna and the Barbies koncertjén. Anna...

Közzétette: Budapest Eye - Photography – 2018. október 24., szerda

Aki ezt kiszúrta, minden bizonnyal részt vett mind a két eseményen, amire vélhetően ilyenkor a szervezők nem számítanak. Azt írták a posztban, hogy Anna ugyanazt a káprázatos Kiss Márk alkotta ruhakölteményt hordta, amit pár héttel ezelőtt Dobó Kata mutatott be a kifutón. A ruha minden bizonnyal átesett tisztításon, de így sem igazán szerencsés, ha két sztár ugyanazt viseli nyilvános eseményen.

Persze nem ez lenne az ilyen eset - sem itthon, sem külföldön. Nálunk páldául előfordult már, hogy Ördög Nóra és Zséda ugyanabban a ruhában lépett színpadra, vagy épp Tolvai Reni és Horányi Juli jelent meg hasonló kreációban.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors