Csak a csap széle takarja a szemérmét: csupaszon mutatta meg szülés utáni alakját Ashley Graham - 18+ Fotó

A plus size modell eddig sem takargatta a valódi testét, bártan vállalta, hogy nőies idomaival is ugyanolyan szexi, mint a piszkafa modellek. Most pedig egy olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amin azt is megmutatja, a szülés utáni női test is lehet brutál szexi és kívánatos. A meztelen fotó alá, amin karjával a melleit, a csap szélével pedig a nemi szervét takarja, csak annyit ír:

meztelen nagy lány

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

nakie big girl 👋🏽

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A modellnek ezzel mindössze csak annyi a célja, hogy a fiatalok számára megmutassa, a szociális média fullasztó tökéletességével szemben is lehet valaki szexi és vonzó. Ezzel a meztelen képpel sem magát akarta mutogatni, sokkal inkább azt példázni, hogy egy nő a szülés után is lehet gyönyörű. A szupermodell még év elején adott életet gyermekének, azta pedig számtalan fotozáson vett részt, de egyiknél sem kér retust. A legutóbbi fürdőruhás kampányfotókhoz sem engedte, hogy hozzányúljanak és módosítsák a valóságot.

Mindig felteszik a kérdés, mire szeretnék retust kérni, ám ez esetben egyszerű a válasz: semmire! Azt akarom, hogy mindenki a valóságot lássa, hogy az emberek lássák, ki vagyok, hiszen mindenkinek megvan a maga története.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors