Bevásárolta magát Timi cégébe Vajna

Andy Vajna úgy döntött, beszáll felesége mellé a szépségiparba. Nem csak kapcsolataival, pénzzel is támogatja Tímea vállalkozását.
Andy Vajna úgy döntött, beszáll felesége mellé a szépségiparba. Nem csak kapcsolataival, pénzzel is támogatja Tímea vállalkozását.

Andy Vajna igazi úriember, mindenben támogatja és se­gíti fiatal feleségét, Tímeát, akinek a kedvéért – úgy tűnik – még a szépségiparban is megveti a lábát a kormánybiztos. A Bors megtudta, hogy Vajna ügyvezetője és egyik tulajdonosa lett egy tavaly alapított, vagyonkezeléssel foglalkozó kft.-nek, amely nemrég bevásárolta magát Vajna Tímea cégébe, a Beauty Enter­prises Hungary Kft.-be. Vajnáné tavaly ezen a cégen keresztül szervezte meg először a Miss Universe Hungary szépségversenyt.

A filmproducer cége hárommillió forinttal emelte meg felesége kft.-jének törzstőkéjét, ami így már hatmillióra nőtt. Dr. Kamarás Péter ügyvéd elárulta, mi az előnye Vajna betársulásának:

– Új taggal bővül a vállalkozás egy olyan céggel, amely beszáll egy másikba tulajdonosként és felemeli a törzstőkét. Ez egy jogi személy, mivel nem magánszemélyként szállt be. A jogi személy pedig természetesen beleszólhat a cég ügyeibe. Általánosságban elmondható, hogy a tőkével megerősödik a kft., pénzügyileg stabilabbá válik, még jobban tud a vagyonával gazdálkodni – mondta el Kamarás.

Úgy tűnik, Vajna Tímeának komolyak a szándékai a szépségversennyel. Elárulta, két év múlva világversenyt rendezne hazánkban, ehhez pedig mindenféle anyagi segítség jól jön.

Andy Vajna a Borsnak elmondta, szívesen segít feleségének: – Valóban beszálltam a vállalkozásába, mert szeretném támogatni a feleségemet – árulta el.

Csak bérelte a luxusvillát

Nagy port kavart cikkünk, amelyben megírtuk, hogy Andy Vajna Los Angeles-i otthonát körülbelül egy éve több mint egymilliárd forintért árulják az ingatlanosok. A hatalmas palota a város exkluzív részén található, és Vajna állandó tartózkodási helye is. Tímea szintén többször posztolt onnan a közösségi oldalára, és ott élt Vajna volt élettársa, Dobó Kata kutyája is. Akkor nem értük el a kormánybiztost, de most sikerült:

– Nem az enyém az ingatlan, soha nem volt a tulajdonomban. Három évig béreltem, a szerződés december 31-én járt le – válaszolta kérdésünkre Andy Vajna.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors