Berki visszafogná a szexéhes Pamelát

Habár a legtöbb nő szülés után nem kívánja az együttlétet, Hódi Pamela kivétel. Alig várja, hogy leteljen a hat hét, és Krisztián karjaiba vethesse magát.
Habár a legtöbb nő szülés után nem kívánja az együttlétet, Hódi Pamela kivétel. Alig várja, hogy leteljen a hat hét, és Krisztián karjaiba vethesse magát.

Szülés után álta­lában a nők azok, akik a szeretetteljes összebújásnál nem kívánnak többet. Sok kapcsolatban okozhat problémát, ha a nő nem találja meg az egyensúlyt az anya és a szerető között.

Ám kiderült, a tűzrőlpattant Hódi Pamela, aki császármetszéssel hozta világra kislányát, nem ezeknek az anyáknak a táborát erősít.

– Kettőnk közül Pamela tartja inkább számon, hogy mikor telik le a hatodik hét, számolja a napokat. Kedvesen meg is jegyezte, hogy ha eljön a nap, átviszi a kislányunkat a nagymamához, hogy kettesben lehessünk. Én nem agyalok a dolgon, próbálom róla elterelni a figyelmem, inkább munkával és sporttal kötöm le magam – árulta el Berki Krisztián, aki a szülés előtt azt sem titkolta, hogy azért nem akar bemenni a szülőszobára, nehogy ne kívánja többé a párját az ott látottak miatt.

– A szülésnél csak Pamela arcát simogattam. Ráadásul olyan intim pillanatokat éltünk át, amiktől sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Szó sincs róla, hogy most kevésbé kívánnám őt – jelentette ki az Édes élet sztárja, aki tudja, hogy Pamelának komplexusai vannak.

Natasa Zselyke édesapja mégsem engedi, hogy kislánya édesanyja máris sportolni kezdjen. – Biztos vagyok benne, hogy Pamelának lesznek félelmei, amikor végre odakerül a sor, de aztán ha belecsapunk a lecsóba, egy pillanat alatt elillannak. Egyébként ő már most szívesen edzene, hogy ismét a maximumot hozza ki a külsejéből, de türelemre intettem, hiszen most a szoptatás a legfontosabb feladata.

Elmaradhat a csoda

A legtöbb pár esetében a szülés utáni első alkalom nem egy ördögi akció, de az anya menet közben kellemetlenül érezheti magát. A szülés miatt megváltozott test énképzavart eredményezhet, de a császármetszés okozta műtéti seb is fájhat az együttlét során – tudtuk meg Cside Kata szexuálpszichológustól.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors