Bajszos transzvesztitával ünnepelt Lakatos Márk

Óriási bulit rendezett születésnapja alkalmából a népszerű stylist, ennyi hírességet ritkán lehet látni egy helyen...
Óriási bulit rendezett születésnapja alkalmából a népszerű stylist, ennyi hírességet ritkán lehet látni egy helyen...

Formabontó módon rendezte meg születésnapi buliját Lakatos Márk: Németországból meghívott egy híres, és nem mellesleg kétméteres transzvesztita művészt, bizonyos Gloria Viagrát, táncosokat, akik a plafonról lelógó köteleken tornáztak, és annyi hazai színészt, sportolót, celebet, amennyit ritkán látni egy fedél alatt. A divattervező senkinek sem mondta el, hogy tulajdonképpen hány éves lett, viszont aki ezt megkérdezte tőle, azzal koccintott. A pohárcsörömpölés reggelig tartott…

A Tóth lányok ezen a csütörtök estén a lángvörös rúzsra szavaztak, ami felettébb jó választás volt, mert így minden vendégről tudni lehetett, hogy puszilkodós viszonyban van-e velük vagy sem.

Ritka pillanat, hogy Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél együtt jelenik meg nyilvánosan. A színészpáros különleges csokorral örvendeztette meg az ünnepeltet, aztán ment is haza, alig egy órát töltöttek a Tütü nevű bárban.

Kulka János igazi partiarc, a Kossuth-díjas színész egyedül érkezett, de ahogy belépett, azonnal talált társaságot. Hajnalig beszélgetett a buli vendégeivel.

Az est fénypontja a sztárvendég, Gloria Viagra megjelenése volt. A kétméteres német transzvesztita művész a torta felvágása után műsort adott, majd beállt a DJ-pultba. A fura figurának óriási sikere volt, pont akkora,
mint tavaly nyáron, amikor a Sziget Fesztiválon lépett fel.

Ónodi Esztert ritkán látni a budapesti éjszakában, most mégis kivételt tett, hogy személyesen gratulálhasson Márknak.

Az este egy pontján elszabadult a pokol, Márk felpattant a tiszteletére érkezett táncosok közé a színpadra, és egyetlen másodperc alatt elvitte a show-t.