Álló péniszét küldte rajongója Rubint Rékának - fotóval

Egy ágaskodó férfi nemi szerv fotóját osztották meg Rubint Rékával. A Facebookról hamar eltűnt a botrányos kép.
Egy ágaskodó férfi nemi szerv fotóját osztották meg Rubint Rékával. A Facebookról hamar eltűnt a botrányos kép.

“Party time” címmel osztott meg korábban egy buliképet Rubint Réka a közösségi oldalán, amelyen másik négy hölgy társaságában boldogan pezsgőztek a tavalyi törökországi Alakreform táborban.

Természetesen – mint minden bejegyzését – ezt is pillanatok alatt ezrek lájkolták és osztották meg, és
természetesen tucatszám érkeztek a kommentek is, köztük egy nem mindennapi. Egy V. Zoltán néven regisztrált férfi egy széles mosoly kíséretében egy hatalmas férfi nemi szerv képével próbált "kedveskedni" Rékának. A bejegyzés mára azonban már eltűnt Réka oldaláról.

© Fotó: Facebook

Ő munkatársunktól értesült az esetről, és a Bors közbenjárása mellett láthatta meg az üzenetet is, amit kérésünkre nem hagyott szó nélkül.

– Ilyen korábban sosem történt velem. Az obszcén megjegyzések száma is egyre kevesebb szerencsére – nyilatkozott a háromgyermekes édesanya.

– A tapasztalataim alapján szinte száz százalékban csak kedves, pozitív, optimista emberek követik az oldalamat. Nyilván akad olyan, is aki nem szimpatizál velem vagy azzal, amit képviselek, de őket is elfogadom. Ennek a bizonyos személynek, aki ezt a fotót kommentként posztolta, a legnagyobb
büntetés saját maga társasága és az, hogy ebben leli az örömét. Sokszor hamis adatlapok mögé bújva élik ki a vágyaikat, az arcukat sem merik vállalni. Milyen sérült személyiség lakozhat egy ilyen emberben? Én magam olvasom és válaszolok a kommentekre, de vannak munkatársak is, akik azonnal eltávolítják az ilyen betolakodókat – mondta Réka.

Schoberték több százezres oldalain ugyanakkor rendre megjelennek a gyermekeik is, de Réka szerint ők nincsenek kitéve az internetes magamutogatóknak.

– Lara lassan tizenkettő, de nem engedem neki, hogy regisztráljon közösségi oldalon. Norbika pedig egyelőre nem is érdeklődik ezek iránt. Amíg lehet, szeretném őket megóvni ettől. Nyilván családi képeket a jövőben is megosztok majd, hiszen a családom a legfontosabb a számomra, és amit képviselek, annak is fontos részei: egy anya, egy feleség is élhet aktív, egészséges életet, példát mutatva ezzel gyermekeinek. Az ilyen személyek, akik arc nélkül, álneveken regisztrálva mocskolódnak, a legnagyobb rajongóim, hiszen naprakészek belőlem, és itt kezdődik a sikeresség – mondta bölcsen Réka.