63 évesen újra szexfilmben szerepel Cicciolina – 18+

Staller Ilona még egy filmet forgat, aztán befejezi a pornós karrierjét.
Staller Ilona még egy filmet forgat, aztán befejezi a pornós karrierjét.

Szenzációs hír jutott el a Borshoz! Örvendezhetnek a Cicciolina-rajongók, ugyanis az immár 63 éves, az olasz nyugdíjasok életet élő asszony fel akarja tenni az „i”-re a pontot, ami pályafutása és élete utolsó felnőttfilmjét jelenti!

Arra vágyik, hogy megmutassa egy felnőtt erotikus filmben, hogy még mindig jó karban van, de azt kihangsúlyozta egy olasz magazinnak, hogy fontos számára a minőség, a film története és a zenéje. Emellett arról is beszélt, hogy szeretné elérni, hogy legalizálják a prostitúciót több európai városban, hogy a lányok veszélyektől mentesen egy piros lámpás negyedben dolgozhassanak. A Rómában élő Cicciolina a Borsnak is megerősítette az információkat, hogy 23 évvel az utolsó felnőttfilmje után ismét bemutatja a tudását.

– Igen, így van, még egyszer kamera elé állok. Az utolsó filmemet ajándéknak szánom a rajongóimnak! – erősítette meg Husika, aki későbbre ígért bővebb választ a Bors kérdé­seire.

Az előzmények alapján talán nincs is min csodálkozni, hiszen Staller Ilona mindig is megosztó személyiség volt. Nem gondolkodott, ha megtalálták a lehetőségek, így került Olaszországba is, tizennyolc évesen névházasságot kötött, így lett olasz állampolgár. Huszonnégy évesen vállalt először erotikus filmet, harmincnyolc ilyen örökbecsű alkotást forgatott, és a meztelenkedést akkor sem hagyta abba, amikor 1987 és 1992 között olasz parlamenti képviselő lett és szeretett közbotrányt okozni a polgárok pukkasztására.

Szerepelt többek között Jancsó Miklós Magánbűnök, közerkölcsök című filmdrámájában is a nagy orgiajelenet egyik női résztvevőjeként. Nemcsak munkássága, hanem magánélete is hemzsegett a botrányoktól.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatják!

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors