Sport

Berki Mazsinak hamarosan profi boksz meccse lesz

Zs.

Létrehozva: 2024.03.23.

Módosítva: 2024.03.23.

A fiatal édesanya lázasan készül, hogy kesztyűt húzhasson egy profi ellen... Hogy pontosan mikor lesz az első ilyen jellegű mérkőzése, arról viszont még ő maga sem tud.

Berki Mazsi minden nap hajnalban kel, hogy kondiban tartsa magát, hiszen nem tudhatja, hogy mikor jön a telefon: fel a kesztyűkkel és irány a ring! A híresség egy televíziós ökölvívó-gála megnyerésével ugyanis elindult egy olyan úton, amire nagyon régen szeretett volna már rálépni. Hivatalosan is sportoló lett. 

Berki Mazsi nagyon tehetséges 

Mazsi egészen kicsi gyermekkora óta sportol, az ökölvívással azonban szinte véletlenül találkozott. Az első edzések azonban nagy változást hoztak: a fiatal édesanya egyik napról a másikra beleszeretett ebbe a sportba, az edzője szerint pedig olyan tehetséges, hogy érdemes lenne hobbi helyett sokkal komolyabban vennie. Mazsit nem sokáig kellett győzködni, lassan egy éve rendszeresen lejár az edzőterembe, sőt még a nyaralásai alkalmával is sort kerít arra, hogy kesztyűzhessen. Télen így mesélt erről a Borsnak: 

Lesz időm egy helyi boksz klubba ellátogatni, ahol reményeim szerint leszervezhetek egy edzőmérkőzést egy jó nevű, helyi bunyós csajjal. Meg szeretném ugyanis méretni magam. 

Meccs lesz, de mikor? 

Berki Mazsi már hónapokkal ezelőtt arról beszélt, hogy idén biztosan elindul a sportkarrierje. A televíziós bokszolása után megnyert nemzetközi meccs lehetősége is ott lebeg a szeme előtt, ezért nagyon keményen edz, hogy ha megjön a felkérés a meccsre, ő biztosan készen legyen. De vajon mennyit kell erre várni? És mi történik, ha a hosszú várakozás közben végül elmegy a kedve? Mazsit arról kérdeztük, hogy mit gondol: Lesz a boksznak folytatása?

Magával ragadott ez a sport és biztos hogy lesz folytatás. Azt sajnálom a legjobban, hogy csak most találtam rá az ökölvívásra… De valamiért az élet így hozta. Hálás vagyok érte.

- kezdte a fiatal anyuka, aki így folytatta: 

Három hét kihagyás után most gőzerővel készülök a következő megmérettetésre. Van még 8 hónapom felkészülni és tavaly már kaptam egy alapot, amivel sikerült megnyernem a sztárboxot. A nemzetközi versenyre úgy gondolom ez kevés lesz úgy, hogy mindent megteszek, hogy kihozzam magamból a legjobbat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek