Celeb

Elsötétült előtte a világ – bizarr covid-utóhatástól szenved Bódi Csabi

Bors

Létrehozva: 2021.11.17.

Az énekes rosszul lett a Hal a tortán forgatásán. Szerdán Völgyi Zsuzsi látta vendégül az e heti sztár-gárdát vacsorára, de a koccintás után Bódi Csabinak ki kellett mennie levegőzni, mert olyan rosszul lett, hogy majdnem elájult. A Bors utánajárt, mi lehetett ennek az oka.

A Hal a tortán szerda esti adásában Völgyi Zsuzsinál lakmároznak a sztárok. Alig voltak ott pár perce, amikor a forgatáson Bódi Csabinak ki kellett rohannia a lakásból, mert elsötétült előtte a világ. Újságírónk felhívta, hogy megkérdezze, mi állhat a különös tünetek hátterében.

Szomorúan be kell vallanom, hogy alkoholallergiám van, emiatt kellett félbe szakítanom a felvételt

– kezdte a Borsnak Bódi Csabi, aki azt is elárulta, a furcsa tüneteket azóta érzi magát, hogy átesett a koronavíruson.

– A covid óta kialakult bennem egy olyan fék, vagy nem is tudom minek hívjam, hogy kis mennyiségű ital elfogyasztása után is rosszul leszek. Ez most sem volt másképp. Koccintottam a többiekkel. Még ha túlzásba estem volna, akkor megérteném, hogy rosszul leszek, de úgy tűnik, hogy elég volt nekem az az egy pohár is. Nem gondoltam volna, hogy már ez a kis mennyiség is majdnem padlóra küld – árulta el Bódi Guszti és Margó fia, aki az alkoholfogyasztási szokásain is változtatott.

– Eddig sem ittam sokat, de mióta észrevettem, hogy ennyire nem bírom, azóta még jobban odafigyelek. Nyilván szilveszterkor, ünnepekkor megiszunk egy pohár pezsgőt, de például fellépések előtt már nagyon nem mernék alkoholt fogyasztani. Mindezek ellenére nagyon jól éreztem magam a Hal a tortánban, és sajnálom, hogy ráijesztettem a többiekre – számolt be Bódi Csabi az esetről, amit szerda este láthatnak majd a nézők a TV2 Séfen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek