Celeb

Naponta látogatja térdműtéten átesett anyukáját Sipos Péter és Tamás

Bors

Létrehozva: 2021.10.31.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, Sipos Péternek és Sipos Tamásnak természetes, hogy gondoskodnak az édesanyjukról, aki nemrég került ki a kórházból. Azonban nemcsak a közvetlen családtagjaikra figyelnek oda, hanem olyan gyerekekre is, akik súlyos betegséggel küzdenek.

Igazi összetartó család Siposék, hiszen a bajban mindig számíthatnak egymásra. Jól tükrözi ezt, ahogy odafigyelnek most az édesanyjukra.

– Annyi mindent kaptunk a szüleinktől, ezt most vissza tudjuk adni. Anyukánk a műtét miatt még jobban ránk van szorulva. Egyik nap Tomi, másik nap én megyek hozzá, de a feleségeink is minden nap felhívják, hogy mama, mit kell hozni a boltból, mit tudunk segíteni – mesélte Sipos Péter, akitől Tamás vette át a szót.

– Mindannyian Pomázon lakunk, csak egy telefonhívés és máris nála vagyunk, karácsonykor pedig gyakorlatilag csak átmegyünk hozzá a szomszédba. Régen, amikor Óbudán élt, azért macerásabb volt a dolog. A papa már sajnos nem él, most voltunk kint nála a temetőben a születésnapja évfordulója alkalmából.

Az édesanyjuk nagyon büszke rájuk. A kórházban is elújságolta a nővéreknek, hogy kik a gyerekei.

– Talán azt remélte, jobb ellátásban részesül. Örültek a nővérek, amikor bementük, vittünk magunkkal dedikált CD-t. Anyuka 76 évesen is Facebookozik. A múltkor véletlenül megosztotta az egyik gyógyszeres receptjét történetben. Mondtam neki, mama, nem azt a gombot kell megnyomni, hanem a másikat. Most már mindenki tudja, hogy mire van szüksége a gyógyszertárból – folytatta Tomi. 

Peti pedig elárulta, hogy kamaszként sok probléma volt velük, többek között azért, mert az ellenőrzőjük nem tükrözte hűen a valóságot.

– Anyuka olykor előkapta a fakanalat, de egy idő után feladta a küzdelmet, mert rájött, hogy ez nem működik. Az apukánkkal együtt rengetegszer szégyenkeztek miattunk, nem is nagyon szerettek szülői értekezletre járni. De mi se szerettük, mert akkor mindig elég necces volt hazamenni. Kiderült, hogy nem írtuk be az ellenőrzőbe az egyeseket. Amikor elkezdtünk zenélni, azt gondolták, hogy normális szakmát kellene tanulnunk, az apukánknak például maszek patyolata volt Solymáron. Később megnyugodtak, hogy jól döntöttünk, sőt eljöttek a koncertjeinkre. Az én gyerekeim nagyon jól állnak a világ dolgaihoz. Nem a hülyeség érdekli őket, hanem komoly dolgokkal foglalkoznak. Megnyugvással tölt el, hogy nem volt hiábavaló, ahogy a feleségemmel neveltük őket.

A Sztárüzenet, és vele együtt a Sipos testvérek is csatlakoztak a Ments Életet! Közhasznú Alapítványhoz. A Sztárüzeneten keresztül küldött személyre szabott üzenetekből befolyó bevételt két beteg kisgyermek, Jázmin és Boti gyógyulására ajánlják fel.

– Én például nagyon örülnék neki, ha a születésnapomra egy általam kedvelt énekes vagy színész küldene személyre szóló üzenetet. Tomival igyekszünk viccesebb formába önteni ezeket, így akár fel is tudják dobni a hangulatot. A minap kint voltam az alapítvány rendezvényén Domonyvölgyben. Rengetegen odajöttek hozzám fotózkodni, többek között egy kerekesszékes kisfiú a családjával, és azt mondta, nagyon rég vár erre a pillanatra. Ő volt az, aki sok évvel ezelőtt már írt nekem. Meggyógyult és jól van, ezek nagyon megható dolgok. 

A két zenész nem első ízben jótékonykodik, korábban is megpróbálták a maguk eszközeivel felgyorsítani a beteg gyerekek gyógyulását, vagy enyhíteni a szenvedéseiket.

– A zenekarral évek óta támogatjuk a transzplantált gyerekeket, és bejárunk a Tűzoltó utcai Gyerekklinikára. Nem verjük nagydobra a dolgot, mert azt gondoltuk, hogy egy előadónak ennyi bele kell férjen az életébe, nem szeretnénk ezzel kérkedni. Nekem is vannak gyerekeim, és néha belegondolok, mekkora kincs, hogy egészségesek. Tényleg fel lehet mindenféle földi jót halmozni, de az egészséget nem lehet pénzre váltani. Egészség legyen, az a fontos, a többi megvesszük – zárta a beszélgetést Peti.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191127_auto_resized.jpg
origo.hu

Versenyző luxusautók okozhatták a halálos balesetet Szalántánál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27805_resized.jpg?avcount=1714962312
origo.hu

Széphalmi Juliska alá került T. Danny

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191492_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Két csillagjegy, aki valójában az univerzum kegyeltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190673_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Megérkezett a „szakértő”!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190483_auto_resized.jpg
ripost.hu

Tolvai Reni a végzet asszonyaként pózol: szexi bőrruhából villantotta meg kerek popsiját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191567_auto_resized.jpg
vg.hu

Eladóvá vált az Andy Vajna által bérelt villa: 2,7 milliárd forintot kér érte a tulajdonos

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27802_resized.jpg?avcount=1714962312
origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190028_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192031_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk: robbanás volt az áruházban, elvesztette a karját egy férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191430_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Marco Rossi nagy hírt jelentett be; Szalai Ádám ellen fordult Szoboszlai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192108_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Lebeg, és nem repülőgép” – ezek voltak a rejtélyes körülmények közt eltűnt pilóta utolsó szavai

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/7SYvKCGO-v-OMw-pIW-L19xTR3JQpgpfJr3DUyYUvkE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYwMGU3YzdhNjA3OTQ4MWViOWEyNmNmY2QwMWU3NWRh.jpg
Gyász

„Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam!” – ma két éve hunyt el Berki Krisztián

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ktMm97NYWCh4CSvHNmEfznKDrve4tE_Tp0qMZP5ZodU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY1NTNiYTc0NWFjMDQ5YTc4MTYzMTQ5OWEwNDMzODE1.jpg
Esküvő

Most már biztos: férjhez megy Nádai Anikó, ekkor lesz a nagy nap