Celeb

Kerekedő pocakkal búcsúzott a közönségtől Rúzsa Magdi

Bors

2021. szeptember 29. szerda 05:00

<p>A szülés előtt utoljára lépett színpadra az énekesnő, akit ovációval fogadott a hallgatóság. Magdi négy hónapos terhesen visszavonul, a tervei szerint jövő nyáron hallhatjuk újra énekelni, akkor már háromgyermekes édesanyaként. </p> <p></p>

Vasárnap este felcsendült az utolsó dal, az énekesnő előadását ovációval üdvözölte a MOM Kulturális Központ közönsége. Rúzsa Magdi, Bereczki Zoltán nagykoncertjének volt fellépő vendége

Egy évvel ezelőtt, amikor meghívták, még nem tudhatta, hogy ez a koncert különleges esemény lesz számára. Énekelni jött és közben egy picit búcsúzni is, a hármasikrei megszületése előtt ugyanis már nem áll színpadra. 

– Ezt az előadást tavaly télen szerettük volna színpadra vinni, karácsonyi koncertnek készült – mondta a Bors megkeresésére, Bereczki Zoltán, aki így folytatta: – De beütött a pandémia, sajnos le kellett mondanunk. A következő időpont idén tavasszal lett lefoglalva, de a koronavírus járvány miatt megint csak nem léphettünk színpadra. Izgatottan vártuk a szeptembert, de amikor meghallottuk, hogy Magdi babát vár, megmondom őszintén, elbizonytalanodtam. Azt hittem nem fog eljönni. A legnagyobb meglepetésemre azonban azt mondta, hogy ha megígérte, hogy jön, akkor ott is lesz velem. És ott is volt, de még hogy!

Rúzsa Magdi szeptember első napjaiban jelentette be, hogy babát vár, nem is egyet, hanem egyszerre hármat. Az ikerterhessége spontán fogant meg, és bár most még csak a negyedik hónapban jár, a három baba miatt muszáj óvatosnak lennie, kímélnie kell magát. Ezért az előre lefixált koncertjeit még megcsinálta, és vasárnap intett búcsút egy kis időre a közönségének. 

– Magdi elképesztő volt a színpadon, mint mindig. Most mégis érezhető volt valami földöntúli energia, ami körbelengett mindkettőnket a közös dalunk alatt – mondta Bereczki Zoltán. – A Csillagtérkép című szám egyébként is egy különleges szerzemény. Palya Bea szerintem elrejtett valami boszorkányságot a dalszövegben, ugyanis aki elénekli, azzal csoda történik. Fohásznak, imának íródott a dal, de végül egy jóslat lett belőle

Bereczki Zoltán itt arra utal, és talán lehet benne igazsága, hogy aki elénekli Palya Bea énekesnő szövegét, azt gyermekáldással ajándékozza meg a sors. Bereczki 2018 decemberében írta meg a dalt ezután készült el a szöveg hozzá, 2019 januárjában ismerte meg a kedvesét, Bata Éva színésznőt, akivel februárban jelentették be, hogy gyermeket várnak. A pici augusztusban született meg. 

Rúzsa Magdival is kísértetiesen hasonló történt, a Csillagtérképpel való megismerkedése után nem sokkal esett teherbe a hármasikreivel. 

Az énekesnő a hírek szerint a tőle megszokott profizmussal állt utoljára színpadon. 

– Magdi minden alkalommal felkészülten megy a fellépésekre. Akkor is, ha csak egy dalt énekel el, és akkor is, ha két órás önálló koncertet ad. Erre az utolsó koncertre is úgy érkezett, hogy pontosan tudta mi lesz a dolga. Testben és lélekben is maximálisan odatette magát. Nem éreztem rajta, hogy azon gondolkodna, hogy most áll utoljára színpadon, hiszen pontosan tudja, hogy nemsokára visszatér.

A nézők soraiból azonban voltak, akik azt látták, Magdit meghatotta az élmény. 

– Mosolygott, látszott rajta, hogy nagyon jólesik neki, hogy ennyien szeretik. Bár nem mondta, a szemében lehetett látni, hogy különlegesnek érzi ezt az estét, tudja, hogy egy darabig nem lesz része hasonló élményben – mondta a Borsnak, az egyik jelenlévő néző.

Felhívtuk Rúzsa Magdit is, szerettünk volna egy pár mondatot kérdezni tőle, de udvariasan elhárította a megkeresésünket. Ő mostantól főállású édesanya szeretne lenni, ez teszi ki a napjait. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157458_auto_resized.jpg
origo.hu

Egy apró topban fotózták Berki Mazsit, mindene kilátszik - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8908_resized.jpg?avcount=1664368509
origo.hu

Hamarosan fontos bejelentést tesz Orbán Viktor

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15158645_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Új hírek érkeztek a Gyürén vonat elé ugró 11 éves kislány állapotáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156016_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bárkivel szexelhetnek a gyerekek egy spanyol miniszter szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156591_auto_resized.jpg
ripost.hu

Poloskariadó – Meglepő hírt közölt a magyar rovarkutató

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157941_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Megdöbbentő dolgokat fedett fel a 11 évesen vonat elé lépő Hanna kapcsán a szakértő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156243_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5 szuper helyettesítő, ha nincs otthon piros kaliforniai paprika

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8897_resized.jpg?avcount=1664368509
vg.hu

Mire érdemes odafigyelni a számlaválasztás során?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157023_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédiába fulladt a szeánsz: Holtan találták meg a hét hónapos terhes kismamát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157885_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Androidos a mobilod? Levonják a pénzedet, ha nem törlöd ezeket az alkalmazásokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dunaújvárosi rejtély: durva titkokat árult el a gyilkossággal vádolt férjről az édesanyja

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/qbRKY5YYW82fgekwqh_4VEjCM9kFPcAK4g61DX-SCME/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2NjliZDRmMzY4MTQ2MjFiYjViNDM3YjE1YTZiYTk4.jpg
Életkor

Így nézne ki ma Diana hercegné? Komoly vitát szült egyetlen fotó

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/d2g-EN_3DkOGRWQPYLxbZX8CYv7Wfnhlm4lNrKObBzs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M4NjkzY2VkN2MxOTQzNzFhZGVmNjYxMDg0ZDlmYjUx.jpg
Külön

Szétvált Horváth Éva családja, egyedül maradt a kisebbik fiával