Celeb

Ezért lehet szeretni és utálni Pintér Tibor - összegzés

Bors

2017. december 3. vasárnap 15:00

Pintér Tibor kétség kívül az egyik legmegosztóbb személyiség a hazai celebvilágban már-már Berkivel vetekszik, nem is csoda, hogy olyan jó barátok. Most összegyűjtöttük, hogy Tenya mitől jófej, és mik a bicskanyitogató szokásai. 

Jófej:

A Nemzeti Lovas Színház

A szakmai teljesítménye felett semmiképp nem lehet szemet hunyni, hiszen Pintér Tibor évekkel ezelőtt megalapította az első magyar lovas színházat, amelynek Komáromban egy történelmi múltú lovarda adott helyet. Ez a színház a mai napig egyedülálló az országban, nem csoda, hogy még mindig töretlen sikere van a társulatának és kiváló darabjainak.

Nagyfőnök

Amellett, hogy van egy saját színháza, ahol ő is színészettel foglalkozik, rengeteg embernek biztosít munkahelyet. Gondoljunk csak bele, hogy hány színészt foglalkoztat egyszerre a társulatában, a lovas akadémián és a lovastáborban. Mindemellett pedig ott vannak a szakemberek, akik a lovakról gondoskodnak, a könyvelők, rendezvényszervezők és még hosszan sorolhatnánk. Ember legyen a talpán, aki ennyi mindenről tud gondoskodni. 

Állatszeretet

És ha már a lovaknál tartunk, imádja a állatokat. Igaz sokszor úgy tűnik, hogy a lovait már-már az embereknél is jobban szereti. 

Marketingzseni

Sok színművész csak a munkájára koncentrál és próbálja kerülni a bulvármédia szerepléseket. Nem úgy mint Pintér Tibor, aki miden alkalmat megragad arra, hogy szerepeljen. És ha már szerepel bármelyik tévéműsorban, mindig megragadja az alkalmat, hogy a színházát reklámozza. Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna egy-egy darabjáról. 

Úriember

Sokan kezdenek sárdobálásba, ha válásra kerül a sor. Tenya már kétszer is volt házas, első felesége Janza Kata, második pedig Nyíri Bea volt. A színész egyik alkalommal se mondott rosszat az elmúlt kapcsolatairól, és igazi úriemberként viselkedett. Ráadásul a gyermekeire is mindig szakít időt, akármennyire is elfoglalt. 

Rosszfej:

Tini csajok

A színész már jócskán betöltötte a negyvenet, és vele egykorúkkal kellene ismerkednie, csakhogy erről nem hajlandó tudomást venni. Már többször lencsevégre kapták tinilányok társaságában.

– A középkorban bevett szokás volt, de az arab országokban ma is az, hogy egy férfinak húsz évvel fiatalabb párja, felesége van. Amúgy számomra praktikus választásnak tűnnek, mert ők még nem akarnak megállapodni, és mivel nekem már két családom is van, szívesebben randizom olyanokkal, akik nem akarnak megajándékozni egy harmadikkal is – mondta nemrég a Borsnak Tibor, aki semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy a lányával egykorúakkal jöjjön össze...

„Milyen szexi vagy ahogy itt fekszel” 

Ha már a tinicsajoknál tartunk, Tenya azt találta mondani még a dzsungelbe költözése előtt, hogy szexinek találja a 19 éves Tóth Andit. Az énekesnő ekkor azt mondta, hogy szóba sem jöhet nála a korosodó színész, de a legutóbbi videóról az derül ki, a szöszi ficsúrt ez nem izgatja:

Rettenetesen kínos nézni a színész próbálkozását…

Teli pakolta a várost

Emlékezetes momentum az is, amikor a legutóbbi Story-gálára egy lóval érkezett. Oké, hogy szereti az állatokat, de abba vajon belegondolt, hogy ki fogja feltakarítani azt, amit az a ló lefektetett a Hősök tere és a körút között?

Bájgúnár

A kitesizett testű Tenya lépten-nyomon azt bizonygatja, hogy ő mennyire jó pasi, és minden nő őt akarja. Szinte nincs olyan nyilatkozata, amibe ne szőné bele ezt a gondolatát. De vajon tényleg bomlanak érte a nők, vagy csak ő próbálja elhitetni? Arról már nem is beszélve, hogy minden alkalmat megragad ara, hogy levegye a felsőjét…

Nincs gratuláció

Elképesztően bunkó volt az Édes Életben, amikor megtudta, hogy az egyik alkalmazottja várandós. Amikor kiderült, hirtelen lesokkolódott a hírtől, és ahelyett, hogy gratulált volna, alaposan leteremtette a kismamát.

– Az egész színészállomány elmegy gyesre? Most már értem a görögöket: ők csak pasikkal játszottak minden szerepet– mondta felháborodva.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16470802_auto_resized.png
origo.hu

Kifutottak első útjukra a Bahart új hajói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19902_resized.jpg?avcount=1695479149
origo.hu

Zelenszkij akár börtönbe is kerülhet!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471028_auto_resized.jpg
life.hu

1000 éves ötlet mentheti meg Sevilla városát: ókori megoldással lépnének fel a hőhullámok ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16470985_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Toporzékol az Európa Tanács: „felszólítják” Magyarországot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471269_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ezt nem láttuk jönni! Kolléganőnk felmondott Szoboszlai Dominik miatt – Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471247_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kocsis Máté elárulta: ilyen főpolgármester-jelöltet indít jövőre a Fidesz!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19904_resized.jpg?avcount=1695479149
origo.hu

Nádai Anikó teljesen felismerhetetlenre plasztikáztatta magát - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16471043_auto_resized.jpg
travelo.hu

Új, különleges tarantulafajt fedeztek fel Thaiföldön

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16469702_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Rád kenik a sz*rt”: Magyarázkodik a botrány miatt Tóth Andi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19790_resized.jpg?avcount=1695479149
she.life.hu

Miért velem hozatja el a főnököm a ruháit a tisztítóból?(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16469558_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Esztergomi robbantás: most már világos, pontosan mi történt - Videó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/19822_resized.jpg?avcount=1695479149
life.hu

Folyton fáradt vagy? A depresszió egyik tünete is lehet(x)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/09/p2PA2XbpeC0PEoQR8RFk-5ds-mgnCs9BSOAUxRlwlc0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY3ZTRmYTNkOGRiYTRkODE4NzA5NzRmMTY5MTNiOTZj.jpg
Életmű

Korda György: "Még nem érezzük befejezettnek az életművünket!"

https://cdn.borsonline.hu/2023/09/UtHrpB0yKxz5NxPHpTDVIk1bogGbvILc9jWwEHWThf8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4Nzc5OTQ2Y2EwMDRhZjViYTU5OWFkNWY1NGUzZDc0.jpg
Újratervezés

Óriási örömhírt jelentett be Weisz Fanni, csak úgy repes a boldogságtól!