Celeb

Különlegesen ünnepeltek Bangóék

Fái

Létrehozva: 2016.11.23.

Több szempontból is különleges a Bangó család: muzikalitásuk, hangjuk, főztjük és még sorolhatnánk. Ünnepnapjaik sem akármilyenek.

Dupla szülinapot ünnepeltek a Kossuth-díjas énekesnő családjában. De még milyet! Olyat, amilyen igen ritka a világon.

– Milyen különös az élet, az én kis Tinám és Vivikém egy napon születtek, november 21-én. Napra pontosan tíz év van köztük. Tini most lett tizenöt, Vivi ötéves – újságolja büszkén Bangó Margit, majd kacagva hozzáteszi:

– Ez egy szerencsés egybeesés, így együtt tudjuk ünnepelni a születésnapjukat. A kicsinek könnyebb ajándékot venni, mert örül a játéknak, babáknak, de a nagylánynak sokkal nehezebb. Tinikém végül tőlem parfümöt kapott, és közösen vettünk neki egy gyönyörű karórát. A lányok borzasztóan örültek a sok szép ajándéknak, nem győzték bontogatni a csomagokat. De a legnagyobb meglepetés akkor még hátravolt.

– A közös ajándék, egy édes pici kutyus, kék szalaggal átkötve – mesélte csillogó szemmel Margit.

– Tinikém el is nevezte Tysonnak, mert olyan a nózija, mint a bokszolónak. Aranygyerekek! De mint a tűz és a víz. A kicsi a tűz, kakaskodik, folyton izeg-mozog. A nagy a víz, ő nyugodt, békés, segítőkész, megfontolt. Ő az, Tini, aki gyakorlatilag születése óta Margittal alszik, mindig a nyomában van. És ez úgy látszik, nem is változik.

– Továbbra is velem alszik, és remélem, Isten segedelmével ez még sokáig így lesz – mondja Margit, majd elárulja, hogy mostanában sok izgalom van az életében: – Nagyon izgulok, mert közeleg december 17., az önálló koncertem a Tüske Csarnokban, négy zenekarral. Lesznek dzsessz-, szimfonikus, tánc- és cigányzenészek. Velük ünneplem a pályafutásom 50. évfordulóját.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek