Celeb

Farkasházy félti a kabarét Fábrytól

D. Á.

2015. március 27. péntek 04:40

Eddig csak találgat­ni lehetett, milyen szerepet tölt be Fábry Sándor a Rádiókabaréban, mostanra azonban már biztosnak látszik: ő lesz a főszerkesztő.

Farkasházy Tivadar, aki – szerkesztőként, majd fő- és vezető szerkesztőként – harminckét évig volt a Rádiókabaré munkatársa, félti a műsort, amely a rádiózás aranykorában szinte intézmény volt.

– Gondolom, Fábrynak égető szüksége van a posztra, mert az MTVA-ban csak százmilliókat keres. Biztosan kőkemény politikai kabarét csinál majd... Én már nem lepődöm meg semmin, ami vele kapcsolatos. Minősíthe­tetlen módon viselkedett, amikor engem harminckét év után el­küldtek a rádióból, azóta nem létező ember számomra – nyilatkozta a Borsnak Farkasházy, akinek sokat köszönhet a showman: ő fedezte fel.

– Az Orbán-kormány alatt a Rádiókabarét csak kiherélt állapotában lehet üzemeltetni. Szerintem hálószoba-komédiákat és hasonló hülyeséget csinálnak majd. Engem csupán az érdekel, hogy felhozzák-e a pincéből azt a több évtizedes kincset, amit elődeinkkel együtt felhalmoztunk. Ha a Rádiókabaré jövőjére gondolok, felerősödik a fülzúgásom. Nagyon sokat kéne fizetni azért, hogy hallgassam. Le­súj­tó a véleményem a kabaré jövőjéről – mondta Farkasházy, aki úgy véli, több hallgatója lenne a Rádiókabarénak, ha az új stáb archív felvételeket hasz­nálna.

Először Varga Ferenc József kotyogta el, hogy értesülése szerint Fábry lesz a főszerkesztő. Amikor pedig az MTVA sajtóosztályát arra kértük, adja ki a Rádiókabaré szerződéseit, hivatalos válaszként azt kaptuk, hogy olvassuk el az Origo Szabó László Zsolt MTVA-elnökkel készített interjúját. Ebben az egyik kérdésre ezt válaszolta.

– Fábry Sándorral hosszan egyeztettünk, sikerült vele megállapodni a tévéműsoráról. A Rádiókabaré pedig olyan érték, amely megérdemli, hogy a legjobbak jelenjenek meg ott. Van olyan opció, hogy Sándor részt vesz ebben. Hogy milyen formában, az még alakul. Maradjunk abban, hogy Sándor benne lesz az új Rádiókabaréban.

Fábry Sándort többször is megpróbáltuk elérni, eddig azonban nem jártunk sikerrel. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

20 éve kezdett a legismertebb magyar pornós, Michelle Wild - mutatjuk a meztelen képeit

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

borsonline.hu

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant

ripost.hu

Váratlanul elnyelte a víz Stana Alexandrát

origo.hu

Emlékszel még rá? Ilyen vadítóan dögös volt Michelle Wild

mindmegette.hu

Íme egy kánikula menüsor hétvégére, ha ötlet nélkül maradtál a tikkasztó melegben

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Rengetegen lettek ma milliomosok: Mutatjuk a lottószámokat

borsonline.hu

Igazi vérfürdő volt – Újabb tragédia történt egy strandon

borsonline.hu

Riasztást adtak ki: Kegyetlen, ami az ország felé közelít

További cikkek

Figyelmeztetés

Vérfagyasztó üzenetet kaptak Tóth Gabiék: Nem hagyhatják el a lakást

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó