Celeb

Karcsú bombázó lett Hernádi Juditból

A. T.

Létrehozva: 2012.09.11.

Hernádi Judit bomba formában van. A színésznő rendszeresen fut és edzőterembe jár. Külseje látványos változásával elvonta a közönség figyelmét a Kern András koncertjén előadott produkciójáról.

Hernádi Juditon nem fog az idő. A színésznő most talán jobban néz ki, mint huszonéves korában. Vasárnap este a zsúfolásig telt Vígszínház közönsége szinte egy emberként morajlott fel, amikor Hernádi a színpadra lépett. A Kern András koncertjén szereplő színésznő ugyanis nemcsak énektudásával, hanem a külsejével is megbabonázott mindenkit. Az ötvenes művésznő ujjatlan blúzában, elegáns nadrágjában, vállig érő vörös tincseivel lenyűgözte közönségét.

– Ha tudnám, hogyan fogytam le, szívesen elárulnám a receptet – kezdte üde hangon a színésznő, aki a képek tanúsága szerint legalább tíz kilót leadott. – Azt sem tudom, hány kiló vagyok, nem állok mérlegre. Nincs titkom, aktív életet élek. Három éve rendszeresen tornázom, heti több alkalommal. Új hobbim, hogy erdőben futkorászok. Azért fogalmazok így, mert amit művelek, még jóindulattal sem nevezném futásnak. Csak futkorászok. Aztán sétálok kicsit és újra futkorászok. Élvezem a természetet, a mozgást, tökéletes kikapcsolódás és feltöltődés egyszerre.

A jelek szerint tehát Hernádi Juditnak jót tesznek a képernyő nélküli hónapok, felszabadult energiáit pedig kondíciója javítására fordítja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek