Vastag Csaba: Nem szívesen vetkőztem félmeztelenre!

Szandi és Vastag Csaba nyerte a Csak show és más semmi! első adását, lebilincselő légtorna-gyakorlatukkal, ahol Szandi hibátlan formái mellett, az énekes kidolgozott felsőtesét is percekig csodálhattuk. Balázs Andinak legyeznie kellett magát, hogy szóhoz jusson Csaba látványa után.

– Bevallom őszintén, nem szívesen vettem le a felsőmet. Ezt túlságosan magamutogatónak gondoltam. Viszont a hasonló produkciókat előadó hivatásos artisták is így csinálják, mert ezáltal lesznek jól láthatóak a mozdulatok – mondta adás után a Borsnak az énekes, aki úgy érzi, Szandival első percben kialakult köztük a bizalom.

– Anélkül ez nem ment volna. Volt, hogy csak a lábaimmal tartottam Szandit, és rajtam múlt, hogy ne essen le 8 méter magasból.

© tv2.hu

Az énekesnőt is kifaggattuk a produkció után, aki lapunknak elárulta: egy hete nem evett, nem aludt, annyira izgult.

– A csuklóból tartottunk az egész testünket, ami nem egyszerű. Hozzá kellett szoknunk a fájdalomhoz, és nagyon nagy összhangnak kellett lennie köztünk, ami az elejétől megvolt Csabival – tette hozzá Szandi, akinek férje, testvére és unokahúga is a helyszínen drukkolt.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors