Aktuális

Bizarr testvéri kötődés: az ágyba is bemászik házas nővére mellé

Bors

Létrehozva: 2021.05.29.

Ha van a testvéri kötődésnek egy olyan formája, ami már túl soknak nevezhető, hát ez garantáltan az!

Aggasztó, mennyire nem tud elszakadni testvérétől egy fiatal nő, aki nem elég, hogy egy fedél alatt lakik nővérével, de még az ágyba is bemászik mellé – és annak férje mellé!

Brooke és Baylee történetét a TLC Extreme Sisters című műsora mutatta be: a lányok kiskoruktól kezdve elválaszthatatlanok, olyannyira, hogy amióta Baylee ismét tesójához, és annak férjéhez, Denverhez költözött, nem bír magával, és a férfi elmondása szerint négy estéből háromszor egyszerűen fogja magát, beoson a hálószobájukba és befekszik közéjük.

igen, sok erotikus fantázia kezdődik így, ez azonban nem a vágyak világa, hanem a való élet, és az amerikai láthatóan férfi nem igazán örül felesége és annak testvére kóros ragaszkodásához.

– Amikor kicsik voltunk, nem számított, hol vagyunk, Baylee-vel mindig egy ágyban aludtunk. Ez volt a mi kis közös biztonságos terünk – árulta el Brooke, majd egy felvételről kiderült: a lány nem elég, hogy szinte minden éjjel belopózik testvére hitvesi ágyába, de hogy ne bukjanak le, a legtöbbször még hajnalban visszamegy a saját szobájába, mielőtt a férfi felébredne. Vagy legalábbis igyekszik visszaosonni...

Denver persze szóvá is teszi mindezt, mire mi a két nővér megoldása? Akkor aludjon a feleség középen, és nincs semmi baj! Úgyis elég nagy az ágy hármuknak...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek