Tarlós: Az ellenzék betarthatatlan ígéretekkel téveszti meg az embereket

A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában Tarlós István beszélt az önkormányzati választásokról. Elmondta, hogy a kampány nem arról szól, amiről kellene, és majd ha tisztulni kezd a kép, késő bánat lehet az otthonmaradásból.
A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában Tarlós István beszélt az önkormányzati választásokról. Elmondta, hogy a kampány nem arról szól, amiről kellene, és majd ha tisztulni kezd a kép, késő bánat lehet az otthonmaradásból.

Tarlós István az önkormányzati választások kampányáról szólva kijelentette: az utóbbi hetek eseményei miatt elbizonytalanodás érezhető Budapesten és az országban is.

Akik most hirtelen indulatból, vagy jogos felháborodásból otthon maradnának, gondolják meg, hogy megteszik-e ezt

- mondta, hozzátéve, amikor majd tisztulni kezd a kép, késő bánat lehet az otthonmaradásból.

Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltről azt mondta, Zugló az egyetlen hely, ahol Karácsony teljesítményt tudna felmutatni, de erről ő hónapok óta hallgat – fogalmazott, hozzátéve, pedig a kerületben voltak fizetésképtelenségre irányuló bírósági kezdeményezések és kifizetetlen számlákat titkosítottak.

A főpolgármester szerint Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt tájékozatlanságát és gátlástalanságát támasztják alá a 3-as metróról tett kijelentései is, és ebben az ügyben - láthatóan – azt sem tudja, miről beszél. Tarlós István hangsúlyozta, ő mindig az eredményekről próbál beszélni, vagy a már előkészített, reális fejlesztésekről.

Hozzátette, hogy 170 tételben sorolták fel, öt oldalon, hogy főpolgármestersége kilenc éve alatt mi mindent valósítottak meg.

Ezen eredmények között megemlítette például a budai fonódó villamoshálózatot, a BKV járműállományának jelentős cseréjét, az új kerékpárutakat és a zöld-infrastruktúra koncepcióját. A kormány is rábólintott már a Lánchíd felújítására, aminél árvitára számít, és emlékeztetett, az ügyben kénytelen volt visszaadni a túlárazott pályázatokat.

Azt ígérte továbbá, hogy folytatódik a BKV-járművek cseréje, felújítják a Blaha Lujza és a Széna teret, lesznek további kerékpáros fejlesztések, újjáépítik a ferihegyi gyorsforgalmi utat és megújítják a Városházát.

A főpolgármester-jelöltek közül leginkább Puzsér Róbertet kedveli – mondta -, mert nem törekszik arra, hogy más képet mutasson magáról, mint ami valójában.

Ripost