Singh Viki boldog az új orrával

Tíz másodperc alatt varázsoltak – ahogy ő nevezi – „karvaly- orrából” kecseset, csinosat az énekesnőnek.
Tíz másodperc alatt varázsoltak – ahogy ő nevezi – „karvaly- orrából” kecseset, csinosat az énekesnőnek.

Tavaly úgy döntött, szembenéz egyik legnagyobb félelmével, a tűvel, és hyaluronsavval töltette fel a szeme alatti karikákat Singh Viki. Egy évvel a kis szépségtrükk után újabb szúrás mellett döntött, de most az orrnyergébe fecskendezték a töltőanyagot.

Megműttetni nem meri magát Viki, mivel tart attól, hogy megváltozik az énekhangja

– Sosem mernék kés alá feküdni, félek az altatástól és a szépségem nem ér annyit, hogy kockáztassam a hangképzőszervemet, és ne adj’ isten egy rosszul sikerült műtét miatt megváltozzon az énekhangom. Már kezdtem beletörődni, hogy jellegzetesen indiai vonású, kissé karvalyorrom marad, míg az orvosom mondott egy lehetőséget, amit el is végeztettem. Hialuronsavat fecskendezett az orrbőrbe, s ezzel csodát tett – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Előtte és utána

Míg régebben kerülte a profilból készült fotókat, ma már szívesen pózol így is, és boldog, hogy szépséghibája a múlté, ahogy egykori önbizalomhiánya is. Félig magyar, félig indiai kislányként ugyanis sok atrocitás érte. – Balatonlellén voltam kisiskolás, ahol nagyon kilógtam a sorból. Kiközösítettek a sötét hajam és bőröm miatt. Aztán ahogy nőttem, ez a hátrány előny lett, a fiúknak nagyon tetszett az „indiai lány”, és később a lányok is meglátták a szépet bennem, sőt sok esetben szerettek volna hasonlítani rám – emlékezett vissza Viki.