Majka még mindig kórházban küzd a koronavírussal: „Nem értem, hogy alakulhatott ennyire durván” – videó

Tizenhét napja koronavírusos a TV2 műsorvezetője, Majka, aki vasárnap ismét videós bejegyzésben számolt be állapotáról. Az Origo cikke szerint a rapper elmondta, a hetedik napon volt a legrosszabb az állapota, 38,4 volt a láza, kiszáradt.

Nagyon durva volt, azt hittem, nem élem túl

– mondta vasárnap esti jelentkezése során, majd kiemelte: aki rosszul van, menjen kórházba mindenképp, vizsgálatra.

Majka már 11 napja fekszik egy kórházban, pedig csak azért ment be először, hogy egy barátját elkísérje.

Kétoldali tüdőgyulladással, mellhártyagyulladással fekszem a kórházban

– osztotta ki egy kommentelőjét, majd elárulta, hogy jó ismerősét, egy TV2-es producert is kórházba vittek nemrég koronavírussal.

Majkát szombaton reggel tesztelték koronavírusra, annak az eredménye még nem jött meg. Holnap pedig újra tüdő CT-je lesz, annak függvényében döntik el, hogy hazamehet-e. Az első ilyen vizsgálat azt mutatta, hogy a tüdeje 6-8 százalékban volt begyulladva mind a két oldalon, a legutóbbi, múlt hétfői felvételen tüdejének tíz százaléka volt gyulladt.

Nem értem, hogy ez az egész hogy alakulhatott ennyire durván nekem. A lelkemet totál széttépi ez a dolog. Egyik pillanatról a másikra olyan hangulatingadozásom van…

Az embernek alapból feszült az állapota. Az ember tudja, hogy beteg, van egy társadalmi nyomás, ami tíz hónapja van. Látod, hogy az egész kib*szott világ megállt miatta, sőt, megváltozott. És emiatt van egy folyamatos stressz az emberen, amit valamilyen módon kezelni kell, és aztán van egy másik része is, ami a bizonytalanság és hogy az ember nem tudja, hogy mi lesz holnap vagy holnapután. Ez kimeríti az ember szervezetét – mondta Majka, akinek párja, Majoros Hajni nem járt ilyen rosszul, hiszen ő nem szorult kórházi kezelésre, otthon kellett gyógyszereket szedni, de az ő tüdeje is megbetegedett.

A rapper újra szóba hozta dr. Gődény Györgyöt is egy kérdés kapcsán.

– Nehogy már egy ilyen Gődény féle hülyére hallgassunk az orvosok helyett, vagy azok az emberek helyett, akik a világot az elmúlt 50-60-80-100 évben próbálták mindig egyre jobbá tenni, és kigyógyítani azokból a betegségekből, amik egyébként itt voltak végig – fejtette ki véleményét.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors