Magára hagyta újszülött csecsemőjét - Megúszta a börtönt Gabriella

Szorongva érkezett, de önfeledten távozhatott a bíróságról M. Gabriella, akinek nem kell börtönbe vonulnia, pedig ha rajta múlt volna, már nem lenne életben a saját gyermeke.

Szorongva érkezett, de önfeledten távozhatott a bíróságról M. Gabriella, akinek nem kell börtönbe vonulnia, pedig ha rajta múlt volna, már nem lenne életben a saját gyermeke.

Látszólag megtörten, a barátnője kíséretében érkezett a Budapest Környéki Törvényszék épületébe tegnap az a 29 éves nő, aki tavaly áprilisban egy patak melletti füves területen megszülte, majd magára hagyta meghalni a csecsemőjét Gödöllő-Máriabesnyőn. A kicsinek óriási szerencséje volt, egy járókelő még időben rátalált, így a csodával határos módon sikerült megmenteni az életét. A Péter névre keresztelt kicsi azóta nevelőszülőkhöz került, de a vér szerinti anyja is tartaná vele a kapcsolatot.

M. Gabriella (jobbra): Elismerem, hogy hibát követtem el! Sokkot kaptam! © Knap Zoltán/Bors

Elismerem, hogy hibát kö­vettem el, nem így akartam csinálni. Legközelebb már nem így cselekednék. Segítségért mentem haza, szándékomban állt visszamenni, de hirtelen sokkos állapotba kerültem. Fel akartam őt nevelni, de bepánikoltam. Tisztességgel felnevelném, ha lenne még egy esélyem – mondta az előkészítő ülésén M. Gabriella, aki beismerő vallomást tett, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról. Mint megírtuk, Gabriella egy tésztagyárban ismerkedett meg egy idősebb kínai férfival, akivel le is feküdtek egymással. A terhességét eltitkolta, orvoshoz nem járt, a gyermeke felnevelésére semmilyen módon nem készült.

Ez is érdekelheti!

Saját szülinapi buliján találta meg rokona fegyverét a 3 éves fiú - a család már csak a dörrenést hallotta - 18+

A rendőrség keltette reggel az édesapát: felesége megölte a héthónapos fiukat és magával is végzett, míg ő aludt

A zsarukat is sokkolta a látvány! Meztelenül, kezében lánya levágott fejével, az utcán találtak rá az anyára

A gyermek koraszülöttként, úgynevezett méhen belüli sorvadással született, ha nem találnak rá, 1-2 órán belül meghalt volna.

Csak az utolsó héten szembesültem a terhességemmel. Volt hízásom, és a menstruációm sem volt rendszeres, de nem fog­lalkoztam velük. Nem tartottam fontosnak, hogy orvoshoz menjek. Azt tudtam, hogy ha nem megyek vissza, akkor meg fog halni. Tisztában vagyok azzal, hogy rossz döntést hoztam, de nem szeretnék lemondani róla, szeretném vele tartani a kapcsolatot – fűzte hozzá a fiatal nő. M. Gabriella hónapokat töltött előzetesben, tegnap az otthonából érkezett a bíróságra, ahova nem is kell visszamennie, két év felfüggesztett börtönnel ugyanis megúszta. A szülői felügyeleti jogát azonban megszüntették. Az ítélet ellen az ügyészség fel­­lebbezett.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors