A rendőrség keltette reggel az édesapát: felesége megölte a héthónapos fiukat és magával is végzett, míg ő aludt

Felfoghatatlan, ami egy édesapával történt az írországi Lucan városában. A férfit csütörtök reggel a rendőrség ébresztette a szörnyű hírrel, hogy 34 éves felesége, Nicola Keane a halálba vetette magát az autópályahídról. Ezt követte a felismerés, hogy héthónapos kisfiuk is meghalt: Henry-re holtan találtak rá a kiságyában.

A nyomozók elképzelése szerint a szülés utáni depresszióban szenvedett nő ölhette meg a kicsit.

The world of nursing is sadly once again in mourning. Our colleague Nicola Keane and her baby boy died tragically...

Közzétette: Support for Nurses, Midwives and Frontline Staff in Ireland – 2020. október 23., péntek

A kisfiú halálának körülményeit egyelőre nem sikerült megállapítani, de egy informátor az Irish Mirrornak azt mondta, hogy valószínűleg fulladás okozta a héthónapos csecsemő halálát.

Ez egy borzalmas családi tragédia. A rendőrök jelenleg nem gyanúsítanak mást az anyán kívül.A baba holttestének megvizsgálása után derül majd csak ki, milyen irányban halad tovább a nyomozás – mondta a lapnak az informátor, de hozzátette, hogy a fulladás baleset következménye is lehetett.

A szomszédokat megrendítette a tragédia, hiszen egyáltalán nem tűnt úgy, mintha Nicola gondokkal küzdött volna.

Ez döbbenetes, nem tudom felfogni. Csak a babára tudok gondolni, szegény csak hét hónapos volt – mondta megtörten egyikük a lapnak.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors