Különösen felkavaró képsorok: Halálra gázolt egy nőt egy parkolni próbáló férfi, a vérző sérültek sokkos állapotban zokogtak a földön – 18+ Videók

Hét ember megsebesült és egy nő meghalt, amikor nagy gázzal egy szabadtéri étkezdébe hajtott egy parkolni próbáló autós.

Hét ember megsebesült és egy nő meghalt, amikor nagy gázzal egy szabadtéri étkezdébe hajtott egy parkolni próbáló autós.

Egy terepjáró parkolni próbált egy észak-kaliforniai városban, de egyelőre tisztázatlan okból felgyorsult és lassítás nélkül keresztülvágott négy sávon, átment egy járdán, s végül egy szabadtéri étkezdébe csapódott bele. A tragikus kimenetelű baleset vasárnap történt, az áldozat hétfőn vesztette életét a kórházban – írta meg a Daily Mail.

A rendőrök eleinte azt mondták, a 69 éves sofőrnek valamilyen egészségügyi gondja lehetett, de még nem tudni pontosan mi történhetett. A tragédiát okozó sofőrt könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

A különösen felkavaró felvételeken látszik, ahogy a terepjáró alól az étterem többi vendége megpróbálja kihúzni a nőt, miközben többeket is a földön, sokkos állapotban látnak el és mindenki sikítozik. A földet vér borítja, teljes a káosz.

Ez is érdekelheti

Szörnyű tragédia: három éves angyali kisfiút gázolt halálra egy 91 éves nő – Videó

Megszólalt az M3-ason halálra gázolt lány édesanyja - videó

Majdnem halálra gázolta saját gyermekét egy anya - videó

Egy San Jose-i városi tisztviselő a Mercury Newsnak elmondta, a Dynasty étterem nem kért és nem is kapott engedélyt arra, hogy a bevásárlóközpont parkolójában szabadtéri étkezdét működtessen. Ha bejelentik a koronavírus-járvány miatti szabadtéri működésüket, a városi hivatalnokok az étterem számára ingyenesen biztosították volna a fém és beton korlátokat, melyek a balesetek megelőzését szolgálhatták volna.

A Daily Mail kereste az éttermet, de nem kívántak nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban.