A börtön a legjobb dolog, ami velem történt – állítja a pornószínésznő – 18+ fotók

Úgy érzi, egész máshol tartana, ha anno nem kerül a rácsok mögé. Alighanem igaza van.
Úgy érzi, egész máshol tartana, ha anno nem kerül a rácsok mögé. Alighanem igaza van.

A 24 éves Lana Rhoades napjaink egyik leghíresebb pornócsillaga, tiniként azonban elég sok balhéban volt része. A felnőttfilmes, aki Amara Maple néven látta meg a napvilágot, rossz társaságba keveredett, és már nagyon fiatalon heroinozott, valamint betörésekben vett részt. Még középiskolába járt, mikor a fiatalkorúak börtönébe küldték.

16 éves voltam, mikor bekerültem a fiatalkorúak börtönébe. Rossz társaságba keveredtem, Chicagóban ez nagyon gyakori. A pasim rosszarcú haverjai, akik idősebbek voltak nálam, lakásokat törtek fel, és én is gyakran tartottam velük. Sose vittem el semmit, pénzt se, csak bírtam a srácot, ezért velük lógtam – mesélte a Call Her Daddy című podcastban Alex Coopernek.

Úgy hússzor volt dolgom a rendőrséggel, mielőtt börtönbe kerültem. Már korábban heroinoztam és több kemény drogot is kipróbáltam, nagyon rossz úton indultam el.

A fiatalkorúak börtönében borzalmas körülmények között élt, apró zárkájában beázott a plafon, és mindent elleptek a bogarak, amelyek akkor is rámásztak, ha épp aludni próbált. Ennek ellenére Lana úgy gondolja, „a börtön a legjobb dolog, ami történhetett vele.”

Miután kijöttem, nem nyúltam többé kábítószerekhez. Azóta alig iszom alkoholt, bűncselekményt pedig nem követtem el. Megtaláltam a helyes utat, de ha nem kerülök börtönbe, talán most nem is lennék itt. Megmentette az életemet – magyarázta a fiatal nő, aki szabadulása után először hostessként dolgozott, majd sztriptíztáncosnak állt, de minden megváltozott, amikor belekóstolt a filmezésbe. Jelenleg a PornHub legnézettebb videóit tudhatja magáénak, Instagram-oldalát pedig közel 13 millióan követik.