vége van

A védikus asztrológiai diagramból olvasta ki az indiai Nostradamus: június 18-án, kedden összeomlik a civilizáció

Létrehozva: 2024.06.16.

Fontos jóslatot adott az indiai asztrológus és látnok.

Emberek sokasága hisz a természetfelettiben, valamint abban, hogy a sorsunk meg van írva. Sokan a csillagokat fürkészik annak érdekében, hogy rájöjjenek, mit hoz majd a jövő. Ez egyébként egy ősi szokás. A horoszkópot az asszírokhoz szokás kötni, az ő hitük szerint ugyanis minden isten egy-egy csillag, és az, hogy éppen melyik csillag (azaz isten) dominál az égen azon a napon, amikor egy gyermek megszületik, az alapjaiban határozza meg az ember életét, hiszen ez az isten fogja majd vezetni. A csillagok vizsgálata minden időben és a föld minden területén fontos feladat volt, ez pedig nem lehet véletlen. Egy indiai asztrológus, Kushal Kumar az indiai asztrológusnak kiáltotta ki magát, aki nagyon elkeserítő dolgot jósolt meg a védikus asztrológiai diagramból. 

Napokon belül véget ér a világunk 

Az indiai Nostradamus azt állítja, hogy a védikus asztrológiai diagramból megfejtette, hogy mikor tör ki a 3. világháború. Azt eddig is lehetett érezni, hogy puskaporos hordón csücsül Európa, most azonban úgy tűnik, hamarosan tényleg összeomlik a civilizációnk. A jós látnok szerint ugyanis Oroszország és a NATO közötti ellentét, Izrael és a Hamasz közötti háború, valamint Kína és Tajvan konfliktusa néhány napon belül a tetőfokára hág, és 2024. június 18-án kirobban a 3. világháború. Ez tehát a következő kedd. 

A dologban különösen szomorú, hogy ez éppen egy nappal azelőtt lesz, hogy a magyar válogatott sorsdöntő meccset játszana a németekkel Stuttgartban. Reméljük, hogy azért a mérkőzést lejátsszák, mi pedig megtudjuk, mi lehetett volna Szoboszlai Dominikék sorsa, ha nem ér véget a civilizáció. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek