Rejtélyes

"Még egy fotóm sincs róla” – örökbe adott testvérét keresi Tímea

Bors

Létrehozva: 2024.06.24.

Tímea, édesanyja halála után tudta meg, hogy van egy nővére. Most újabb részletek derültek ki az örökbe adott testvérről.

A Bors korábban beszámolt Susányiné Kun Tímea elképesztő történetéről, aki édesanyja halála után, testvérétől, Taborszky Józseftől értesült arról, hogy nem ketten, hanem hárman vannak testvérek.

Susányiné Kun Tímea mára már elhunyt édesanyja, Miklós Gertrud.
Tímea édesanyja, Miklós Gertrúd halála után tudta meg, hogy van egy nővére. Fotó: Susányié Kun Tímea

Úgy tudom, hogy a keresett testvéremet édesanyám, Miklós Gertrúd, még gyermekkorunkban adta örökbe egy Győrben élő családnak azért, mert nem volt elég pénze, hogy mindannyiunkról gondoskodhasson.

- árulta el a Borsnak korábban Tímea, aki továbbra is igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy felkutassa eddig soha nem látott testvérét.

Talán a Győr közelében található Kisbácsán, egy Bukovics Géza nevű illetőnek lehet köze ehhez az egészhez.

- osztotta meg lapunkkal a legfrissebb információit Tímea, majd folytatta:

Az egyik csoportban írták, hogy neki volt ott valamilyen üzlete akkoriban.

Tímea minden módon igyekszik megtalálni nővérét, aki édesanyja előző házasságából született. Ennek egyik módja az, hogy a különféle közösségi oldalakon található csoportokban érdeklődik.

Susányié Kun Tímea soha nem látott nővérét keresi.
Tímea ha tehetné, maga járná az országot, nővére után kutatva. Fotó: Susányié Kun Tímea

Elmenni sajnos nem tudok oda, mert rokkant beteg vagyok.

- tette hozzá a kitartó nő, aki ha tehetné, saját maga járná az országot, hogy csupán csak egyszer találkozhasson nővérével.

A budapesti nyilvántartóknak is írtam már és a Belügyminisztériumnak is, de nem is tudom, hogy van-e rá bármi esélyem, hogy megtaláljam őt.

- mondta lapunknak Tímea, aki az 1950-es évek közepe táján született testvérét szeretné megtalálni, aki talán nem is tudja, hogy nem egyedüli gyerek volt abban a családban, ahonnan örökbe adták őt. Pontos dátumot nem lehet tudni, mivel Tímea a nővére létezéséről édesanyja haláláig semmit nem tudott. 

Még egy fotóm sincs a nővéremről! Jó lenne végre megismerni!

Ha a fent leírtak alapján úgy gondolod, hogy hasznos információval vagy segítséggel rendelkezel Tímea számára, akkor a [email protected] e-mail címre tudsz üzenni. A levél tárgyába írd, hogy: „Nővérét keresi Tímea”.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek