Top 5.

"Kínt, szenvedést látok" - A magyar jósnő szerint ekkor jön el a világvége

Létrehozva: 2024.06.23.

A héten ezeket cikkeinket olvasták legtöbben a Borson.

Hónapok óta kínt, szenvedést és a világvégét látja egy fiatal magyar anyuka. Mátyás Ferencné, Brigitta tinédzser kora óta tudja, hogy látnoki képessége van: szerinte egy ősi erő üzente meg neki, hogy hamarosan elérkezik a végítélet napja. 

A Pest vármegyei látnok szerint napkitörésekkel érkezik a vég Fotó: Shutterstock (Képünk illusztráció)

A hősök köztünk járnak. Így történt ez Biatorbágyon is a napokban, ahol egy 9 éves kisfiút ünnepelnek hősként a helyiek. A srác ugyanis olyan módon tett tanúbizonyságot a becsületességéről és a tisztességről, hogy az sok felnőttnek is a javára válhatna.

A biatorbágyi kisfiú felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a példaképe lehet   Fotó: Pexels (illusztráció)

Két férfi megölte a régi cimboráját egy józsefvárosi lakásban italozás közben . A súlyos sérüléseket szenvedő áldozathoz órákig nem hívtak segítséget, majd amikor megtették, már hiába, a mentők már nem tudtak segíteni rajta. Most viszont a két férfi azt állítja, a mentősök hibájából halt meg a cimbora.

Ebben a házban történt a gyilkosság Fotó: Bors

"Mindannyiunkban él a remény, hogy a kislányom egyszer csak felbukkan" A 2 éves Danka szülei nem adták fel A két éves Danka szülei még mindig abban reménykednek, hogy kislányuk egyszer csak besétál az ajtón. Mindeközben a feltételezett gyilkosok szabadlábra kerülhetnek.

A kislányt az autó csomagtartójában fojtották meg Fotó: MUP

Kis híján megfagyott vér az ereiben azoknak az autósoknak, akik június 16-án délután Vecsés környékén autóztak, az M0-s autópályán. A békés, délutáni forgalmat ugyanis egy hatalmas, lengyel rendszámú kamion zavarta meg, ami komótosan, lassú tempóban haladt szemben a forgalommal.

A kamiont Ecser közelében állították meg. A sofőr olyan súlyos állapotban volt, hogy azonnal kórházba kellett szállítani   Fotó: Bors

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek