Földönkívüli

"Lelket cseréltem egy idegennel" – Döbbenetes beszámolóval állt elő egy középkorú nő

H. A.

Létrehozva: 2024.06.18.

Állítása szerint még nyolcéves korában, egy halálközeli élmény során cserélt lelket egy idegennel

Lelket cserélt egy idegennel egy brit nő, miután halálközeli élményben volt része egy kórházban - legalábbis, ő ezt állítja. A 42 éves asszony, Kelly Tyler, aki üzleti tanácsadóként dolgozik Londonban, kijelentette, hogy ő egy úgy nevezett "csillagmag", aki korábban földönkívüliként élt, majd egy emberi testbe reinkarnálódott.

Ufó jelent meg a magyar nőnek Németországban /
Lelket cserélt egy idegennel a brit nő / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Kelly a This Morning című műsorban osztotta meg, hogy még nyolcéves korában került sor a lélekcserére, amikor szamárköhögés miatt kórházban feküdt, és az orvosok már úgy vélték, nem fogja túlélni a betegséget. 

Ekkor történt meg a lélekcsere: most egy csillagmag vagyok, de nem annak születtem, mint általában a legtöbb ember

- árulta el a nő. Mint mondta, a földönkívüli szóhoz túl sok stigma kötődik, ezért jobb szereti a csillagmag kifejezést használni a lelkére.

Az idegeneket félelem övezi, a csillagmagok pedig azért vannak itt, hogy segítsenek az emberiségnek. Amikor emberként reinkarnálódunk, akkor azért jövünk ide, hogy emlékezzünk arra, milyen embernek lenni, hogy kapcsolódjunk a testi érzékszerveikhez, ahelyett, hogy összezavarnánk őket

- magyarázta el Kelly, majd hozzátette, a csillagmagok szerepe az, hogy segítsenek az embereknek ismét kapcsolatba lépni a valódi önmagukkal, valamint a természettel.

A legtöbb csillagmag már a születéskor inkarnálódik, így a lelke csillagmagként születik, de én gyerekkoromban nem akként születtem

- jelentette ki a nő, aki egy asztrális utazás során fedezte fel, honnan származik – ez egy szándékos testen kívüli élmény, amely feltételezi egy finom test létezését, amelyen keresztül a tudat a fizikai testtől elkülönülten tud működni.

Visszatekintek az életemre, és olyan, mintha fényképeken nézném azt. Nincs érzelmi kapcsolatom azzal, hogy ott voltam, nincsenek érzelmi emlékeim nyolcéves korom előttről

- tette hozzá Kelly, majd elárulta, hogy nyitott függöny mellett alszik, így mindig láthatja a csillagokat, amelyeket a valódi otthonának nevezett - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek