UFO

"Kaotikus a helyzet" - kiadták a riasztást az UFO-leszállással kapcsolatban

Létrehozva: 2024.05.26.

Ez a beszélgetés átírja a történelmet.

Ki ne merengett volna már el azon a kérdésen, hogy vajon hogyan viselkedne, hogyan reagálna arra az emberiség, ha egy szép napon hatalmas repülő csészealjak landolnának a Földön? Kitörne a pánik? Vagy hajtana bennünket a kíváncsiság? Összefognának az olyan népek, akik eddig halálosan gyűlölték egymást? Tudósok nagy csoportjai fognának össze? Hogyan kommunikálnánk velük? Azonnal támadnánk, vagy megpróbálnánk őket megismerni? Az a jó hírünk, nyájas olvasó, hogy nem Te vagy az egyetlen, aki ilyesmiken gondolkodik. A mesterséges intelligencia ugyanis már mindent tud az esetleges vis maior helyzetről. 

A,Metal,And,Silver,Ufo,Invasion,Of,Planet,Earth,,A
Hogyan reagálnál, ha UFO szállna a Földre? / Fotó: Comdas / shutterstock

A mesterséges intelligencia manapság már arcpirítóan intelligens. Szinte nincs olyan kérdés, amire ne tudná a választ, és bizony mindenre olyan megoldási javaslatai vannak, amikre még az emberek sem gondoltak feltétlenül. Éppen ezért olyan kérdéseket is fel tudunk tenni neki, amikre a józan ész nem tud válaszolni. 

A Daily Star csapata megkérdezte a mesterséges intelligenciát, hogy mi történne, ha UFO-invázió történne Nagy Britanniában. Megkérdezték, hogy vajon hol lenne a leszállópályájuk, és hogy miképpen reagálna az emberiség. Megdöbbentő válaszok érkeztek. 

Kaotikus a helyzet

- érkezett a válasz, majd kifejtette, hogy az emberiség még nem készült fel erre. 

Az idegenek minden bizonnyal egy olyan helyen szállnának le, ami kiesik, nincs annyira szem előtt. Az AI ezért a Peak District Nemzeti Parkot vagy a Loch Nesst tippelte, szerinte ide érkeznének az idegenek. (Jogos felvetés, hogy vajon mit művelnének Nessie-vel?) És hogyan reagálnának az emberek? Hatalmas lenne a káosz. Mivel nincs csillagközi jelnyelvünk, nem tudnánk kommunikálni velük, így azt sem tudnánk, hogy milyen szándékkal érkeztek, mit akarnak. Az emberek fosztogatni, pánikolni, menekülni kezdenének, és eluralkodna az erőszak. A katonaság azonnal aktivizálódna: megpróbálna rendet tenni a lakosság körében, egy különleges egység pedig igyekezne feltérképezni, hogy mi van a hajó körül. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek