ufo

Igazat mondhatott Pataky Attila: sárkányhumanoid koponyáját találták meg a régészek

Létrehozva: 2024.05.23.

A magyar énekes évek óta figyelmezteti az embereket.

Pataky Attila már hosszú ideje hangsúlyozza a nyilvánosságnak, hogy nem vagyunk egyedül. Az EDDA énekeségt az egész ország nagyon szereti, hiszen igazi zenei legenda ő, ugyanakkor sokan különcnek tartják spirituális elvei miatt. A magát gyógyítónak valló énekes rendszeresen beszélt már arról, hogy találkozott földönkívüliekkel, most azonban megdöbbentő igazolást nyert. 

Pataky Attila
Pataky Attila igazolást nyert / Fotó: YouTube

Pataky Attila nemrégiben Hajdú Péter vendége volt. A műsorvezető megkérte, hogy meséljen az idegenekkel való találkozásiról, amit Pataky Attila készségesen vállalt is:

Amikor egy dragon sárkánylénnyel szemben állsz, és meggyőződésed, hogy nem álmodsz, és ott állsz, azt nem lehet elmondani semmivel. 3-3,5 fél méter magas, tehát az nagyon kemény, és ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, akkor mint a mesében, elporladsz

- árulta el, amiről korábbi cikkünkben írtunk. 

Igazolást nyert Pataky Attila

Az énekes szava most igazolást nyert, a régészek ugyanis sárkánylény koponyáját ásták ki. Kínában már több olyan leletet találtak, amely arra enged következtetni, hogy különös emberszabásúak éltek ezen a bolygón. A tudósok homo longinak nevezték el a különös koponyával rendelkező emberfajtát. A feltűnően hosszúkás koponya sárkányra emlékezteti az embereket, éppen ezért a köznyelvben sárkányemberként vált híressé. Most egy újabb ilyen koponyára bukkantak a régészek, amiről azonban azt feltételezik, hogy homo longi és homo sapiens kereszteződése lehet - írja a The Sun. A koponya különös formája és az azt körülövező rejtélyek miatt azonban sokan azt gondolják, hogy ez egy idegen faj maradványa lehet, amely a Földön kívülről érkezett. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek