Halottlátó

Elárulta a halottlátó: ez történik, amikor meghalsz

P. E.

Létrehozva: 2023.09.16.

Egy pszichikus, aki azt állítja, hogy képes csevegni a halottakkal, azt mondja, hogy elárulták neki, mi történik a halálunkkor.

Az emberiséget a gondolkodás kialakulásával egy időben kezdte el foglalkoztatni a kérdés, vajon mi történik velünk a halálunk után? Most lehet, hogy választ kaphatunk a kérdésre, egy pszichikus ugyanis azt állítja, képes beszélni a halottakkal, akik megválaszolták az ősi rejtélyt.

alagút másvilág túlvilág
Fotó: Pexels

Amikor Emily Dexter még gyerek volt, az otthonához közeli erdőben halottakkal beszélgetett, miközben játszott. Ők voltak a társai – de ahogy idősebb lett, kezdték megijeszteni. Édesanyja elkezdett vele aludni éjszaka, hogy csillapítsa félelmeit, és évekig igyekezett elnyomni képességeit. Végül felkarolta a holtakat, és most a 31 éves lány karriert csinált belőlük. Hivatásos pszichikusként dolgozik a kaliforniai Lake Tahoe-ban.

De mi történik a lelkekkel, miután meghal az ember? Egy "szellemi fürdőnapra" mennek el, ahol érzelmileg gyógyító utazáson vesznek részt, amely megfordítja az életük során felmerülő nehézségek káros hatásait. 

„Egy-két hétig lógunk halott szeretteinkkel, aztán irány oda, ahol alapvetően megbirkózunk és kigyógyulunk az összes nehézségből, amivel emberként szembesültünk” mondta. "Ez az időszak egy hétig, egy évig vagy öt évig tarthat. Minden az embertől és az útjától függ."

Ezek után az az út, amelyen mi emberekként jártunk az életben, folytatódik – és ez magában foglalja azt is, hogy visszatérünk az élők világába, hogy megnézzük szeretteinket, irányítsuk őket, vagy segítsünk nekik, amikor ők is elmennek. Vagy továbbléphetünk a következő életbe.

 

"Mindenkit szellemi vezetők vesznek körül, akik segítik a földi élete során. Úgy kell rájuk gondolni, mint barátokra, mert már régóta velünk vannak. Ők a segítői csapatod, akik azon dolgoznak, hogy az életed úgy menjen, ahogyan szeretnéd, és elérd azokat a dolgokat, amiket el szeretnél érni".

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek